Hoće li Seve pred oltar?

O atraktivnoj i provokativnoj hrvatskoj pevačici Severini Vučković redovno pišu i srpski i hrvatski mediji. Povezuju je sa raznim javnim ličnostima, prate njenu karijeru i privatan život. I svi čekaju kad će se i za koga Seve udati. Da li će to biti baš Slavko Šainović, njen trenutni dečko iz Rijeke.

Prema pisanju Blica, a i hrvatskih medija koji su odmah preneli navode beogradskog dnevnog lista, Severina je venčanicu za sebe već odabrala, a kreirao ju je poznati srpski dizajner Zvonko Marković.

Zvonko je Severini napravio nekoliko haljina za nastupe, ali kada je ugledala tu “pravu”, Severina je uzdahnula: “A ne, ovo nećemo da koristimo za nastup, ovo je moja venčanica.” Venčanica je odložena u sef i čeka, a Seve bi trebalo da se uda do kraja godine. 

- Venčanica je u početku bila haljina namenjena za nastup. Ali, kada ju je Severina probala i videla kako joj stoji, odlučila je da u njoj izgovori sudbonosno “da”. Samo je uzviknula: “Ovo je ta haljina, ovo će biti moja venčanica.” - počinje priču za “Blic” popularni kreator Zvonko Marković i objašnjava da je venčanica sada na skrivenom mestu, daleko od očiju javnosti.

- Haljina je bele boje, jednostavna, “sirena” forme, sa čipkanim aplikacijama preko grudi i kristalima. Svedena je, potpuno u Severininom stilu. Ne otkriva noge, dakle sužava se do kolena, potom širi do zemlje, otkriva njen božanstveni dekolte i prelepa leđa - objašnjava Zvonko, a na pitanje da li zna tačan datum kada će Severina doći po venčanicu, sa smeškom na licu ističe:
- Znam da je Severina žena od ukusa i ne sumnjam da će doći sa pravim mladoženjom, ali mislim da ne bi trebalo žuriti

Severina će 17. oktobra u “Areni” po prvi put održati koncert u Beogradu, a specijalni gost će joj biti Goran Bregović, s kojim je sarađivala na poslednjem albumu “Zdravo, Marijo”. 

Ulaznice za fan zonu koncerta puštene su u prodaju pre nekoliko dana po ceni od 2.500 dinara, dok se ulaznice po ceni od 1.500 dinara i 2.000 dinara mogu naći na biletarnici “Arene”, kao i na prodajnim mestima “Bilet servisa” i “Eventima”.

N.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.