Počela prodaja karata za 43. Bitef

BEOGRAD, 2. septembra 2009. (Beta) - Karte za predstojeći, 43. Beogradski internacionalni teatarski festival (BITEF), koji će biti održan od 15. do 25. septembra, počele su da se prodaju 1. septembra, saopštili su u sredu organizatori te manifestacije.

Cene karata su od 800 do 2000 dinara, u zavisnosti od predstave i mesta gde se one izvode, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Pozorišta na Terazijama, rekli su organizatori na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda.

Najskuplje su karte za otvaranje festivala, odnosno za predstavu "Sutra" Sadlers Vels teatra iz Londona, koja će biti izvedena 15. septembra u Sava centru i za predstavu "Odmor od povijesti (proces_grad, prvi deo)" zagrebačke trupe "Bacači sjenki", koja se 21. setpembra izvodi u Umetničkom paviljonu "Cvijeta Zuzorić".

Tema ovogodišnjeg Bitefa je "Kriza kapitala - umetnost krize", a pored glavnog i pratećih programa, prate je i finansijska sredstva, koja su, u poređenju s prošlogodišnjim, znatno umanjena zbog globalne finansijske krize i rebalansa repubkličkog budžeta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.