Sindi plaća Fejsbuku da dobije starateljstvo nad kćerkom!

Najpre je podnela tužbu protiv sudije Mateje Radojičića koji je privremenom merom dodelio starateljstvo nad malom Petrom njenom bivšem suprugu Nikoli, a onda je aktivirala elektronsku peticiju. Na Fejsbuku je osvanula stranica „Ivana Stamenković Sindi/Peticija da se dete vrati svojoj majci".

Za nepuna 24 sata, stranicu je lajkovalo više od 1.000 ljudi, mahom Ivaninih prijatelja i fanova. Da joj je po svaku cenu bitna podrška javnosti, pokazuje i činjenica da je stranica sponzorisana, kako bi bila vidljiva što većem broju korisnika Fejsbuka.

Ivana i njen bivši suprug Nikola Pavlović nedavno su imali ročište u Prvom osnovnom sudu. Starateljstvo nad četvorogodišnjom devojčicom dodeljeno je ocu, a Ivana je podnela tužbu protiv sudije jer, kako tvrdi, prilikom procesa nije uzeo u obzir da je ona fizički zlostavljana u braku.

Dramu kroz koju prolazi bivša "Modelsica" podelila je sa javnošću obelodanjivanjem informacije da joj bivši suprug ne dozvoljava da viđa dete.

„Informer“ je juče objavio da će Sindi morati da se iseli iz stana u kom trenutno živi.

- Najmanje mi je bitno da li ću ostati u stanu ili ne. Imam samo jednu želju, a to je da vratim Petru. Moje dete je sa nasilnikom i to je nedopustivo. Nijedan jedini sud u bilo kojoj drugoj zemlji ne bi dodelio dete ocu nasilniku. To izgleda može samo kod nas. Bojim se da Petra nema nema psihičkih problema zbog svega što se događa jer je još mala - izjavila je bivša članica grupe „Models

Njen bivši dečko, kaskader Uroš Ćertić kaže da je Sindi dobra majka i da bi dete trebalo da živi sa njom.

Ona je, takođe, rekla da je njen gubitak starateljstva nad detetom posledica korupcije:

- Ukoliko imaš para, možeš sve. Veliki broj žena je u situaciji u kojoj se ja nalazim. Mnogima je dete oduzeto na nepravedan način. Tome mora da se stane na put. Na sudu nisu izneli nijedan jedini argument zbog kog mi oduzimaju kćerku!

Ivanin bivši suprug zasad se nije oglašavao putem medija.

Nadlanu/Informer

Pogledajte još