Vesna Dedić oplela po Nikolini Pišek! (VIDEO)

Na pitanje “da li mediji mogu da kreiraju sliku o javnim ličnostima”, novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić je dala svoj odgovor, kojim kao da je bocnula prisutnu koleginicu Nikolinu Pišek, koja je rekla:

- Mediji uglavnom iskontruiraju neko javno mišljenje, mislim mediji tome i služe, da stvore neko javno mišljenje. Često se dogodi da ne možete da iskontrolišete sve situacije u kojima se nalazite i ne možete da iskontrolišete sve objave koje će o vama izaći.

(old_image)
Bilo je to pre desetak godina, kada je jedan poznati kolega na mestu urednika, na pitanje ko će vam biti nove voditeljke, dao odgovor: “Pa našao sam neke po teretanama i tako dalje”.

Svi smo mi krvavi ispod kože i svi grešimo i često se tako stvori neko mišljenje i stav o javnim osobama koji nisu u potpunosti ispravni i u potpunosti adekvatni.
Vesna Dedić se nadovezala:

- Kako mogu novinari bilo kakvog tabloida da objave moju selfi fotografiju iz kade, ili ispod tuša, ako je ja sama nisam napravila? Kako mogu da objave moj erotski film ako ga ja sama nisam snimila? Bilo je to pre desetak godina, kada je jedan poznati kolega na mestu urednika, na pitanje ko će vam biti nove voditeljke, dao odgovor: “Pa našao sam neke po teretanama i tako dalje”.

Očigledno je da je Dedićeva mislila na svoju koleginicu Nikolinu, čije su gole fotke upravo iz kade dospele u javnost:

- Mene bi se isto moglo često naći u teretani, tako da, iako nisam regrutovana u teretani… - dodala je Pišek, a Vesna je završila:

- Takvo lice, sa silikonima i koje je pronađeno u teretani, biće TV lice samo jednu sezonu.

Izvor: Alo

Pogledajte još