ZAVEDITE GA NA PRVOM SASTANKU: Top 5 ženskih flert taktika koje sigurno pale

1. Dodirnite ga... spontano!
Blagi dodir njegovog ramena možda deluje jednostavno i nevažno, ali ne postoji muškarac na svetu koji neće osetiti uzbuđenje kada to uradite. Muški pol upija svu žensku pažnju, bez obzira na to kad i na koji način mu je pokažete.
Znate li na kakav seksepil muškarci padaju kao pokošeni?

2. Nahranite njegovu sujetu
Muškarcima uopšte ne smeta kad neko procenjuje njihov fizički izgled. Recite mu da ima široka ramena i on će se rastopiti od sreće. Generalno pravilo: ako on spomene neki deo svog tela više puta, recite nešto pohvalno o tome. Da, muškarci su prilično sujetni i željni komplimenata.

3. Našalite se na svoj račun
Spremnost da se našalite na svoj račun smatra se odlikom sigurnih ljudi. Zato mu ispričajte neki smešan detalj iz svoje prošlosti, ili prokomentarišite neku situaciju sa sastanka na duhovit način. To uvek pali!
Pročitajte još i pet ženskih signala koje muškarci pogrešno tumače!

4. Nešto prećutite
Zadržite za sebe neke pikanterije o njemu. Na primer, saznali ste od prijateljice ili ste pročitali na Fejsbuku da je uradio tetovažu ili pirsing na delu tela koji nije izložen pogledu. Nemojte ga zapitkivati o tome odmah, strpite se dok se bolje ne upoznate.

5. Budite pirodni
Kako će muškarac s kojim ste izašli upoznati vašu pravu prirodu, uključujući pomalo ekscentričan smisao za humor, ako tokom cele večeri imate isti izraz lica na sve što vam kaže? Većina muškaraca će, zbog takvog ponašanja, pomisliti da se nešto neprijatno krije ispod privlačne fasade. Dakle, učinite nešto krajnje spontano, što osećate u trenutku, i budite uvereni da će ga to oboriti s nogu i da nikad neće zaboraviti izlazak s vama.

Večernji.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.