Sergej Trifunović: Ono kao ljubav

Mnogobrojne ličnosti iz sveta muzike, mode, novinarstva i sporta pojaviće se kao gostujuće zvezde u seriji „Ono kao ljubav“, reditelja Gorčina Stojanovića. Od nedelje, 6. septembra moći ćete da gledate tenisera Janka Tipsarevića, muzičara Kemala Montena, Masima Savića, Đuleta Van Goga, Srđana Gojkovića Gileta, grupu „Beauty Kvins“, manekenku Jelenu Trninić zajedno sa glumcima Sergejom Trifunovićem, Nikolom Kojom i Bojanom Stefanović.

- Serija "Ono kao ljubav" je romantična ljubavna komedija situacije (sitkom) koja prati živote tri ljubavna para povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem. Mislim da ovo ipak nije pravi sitkom, jer nam fali publika, da se čuje smeh, aplauz... Epizoda bi trebalo da traje 30 minuta, a ova naša je 45 minuta, mnogo su je razvukli – našalio se Sergej Trifunović koji igra lik Džonija.

Džoni je tridesetogodišnji večiti dečak, ne veruje u stalan posao, ali zato veruje u RnR. Šarmantni beogradski luzer, riznica nepotrebnog znanja, živi sa babom, radi u Srđanovom kafiću, loži se na Milicu i veruje da će doći njegovih 5 minuta.

Kada ste dobili ulogu, da li vam je bilo bitno ko još glumi?
- Naravno, to mi je uvek bitno. Odmah sam pitao ko još igra, kad sam čuo da je tu i Nikola Kojo, oduševio sam se, jer bih sa njim mogao i u buretu da sedim i čitam telefonski imenik.

Partnerka vam je Sonja Kolačarić?
- Kada sam pričao sa Gorčinom o mojoj partnerki, on mi je rekao da je ona japi devojka, i ja sam odmah rekao pa to mora da bude Sonja, što mi je on i potvrdio. Tako da nije ni bilo govora o nekoj drugoj.

Kakva je po tebi serija?
- Dosadna, glupa, neduhovitna, razvučena...

Dosta si pomogao teniseru Janku Tipsaeviću?
- Janko se pojavljuje u jednoj epizodi kao gost. Većina gostiju igra samog sebe, a ne glume kao Đule Van Gog. Ja sam se sa njim video dan pre snimanja, razgovarali smo, objasnio sam mu neke cake, vežbali smo lupanje tiganja i on se sutradan odlično snašao. Mada, da sam vežbao sa njim tenis, ne bi onako izgubio na US Openu.

(old_image)Učestvovao si i u odabiru muzike za seriju?
- Sa Gorčinom sam birao deo pesama, biće tu dosta stare muzike, živih svirki, čak i jedan narodnjak, ali onaj pravi, stari izvorni. Sa Kičićem sam odsvirao Pink flojd. Biće „Zabranjenog pušenja“, koncert Vlade Georgieva.....

Vrhunska ekipa glumaca predvođenih rediteljem Gorčinom Stojanovićem, oživela je tekst koji svojom duhovitošću na šarmantan način vodi publiku kroz situacije u kojima će se uz osmeh i sami prepoznavati. Ljubav povezuje i stvara obrte u odnosima tri para od kojih je jedan par u braku (Nataša Marković i Ljuba Bandović), drugi par u dugogodišnjoj vezi koja bi trebalo da se kruniše brakom (Bojana Stefanović i Nikola Kojo), i treći par koji je tek na pragu veze (Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić).

Interesantno je da se brojnim poznatim glumcima serija toliko dopala da su, iako čine sam vrh domaćeg glumišta, prihvatili da igraju epizodne uloge, pa će se gledaoci družiti i sa Brankom Petrić, Draganom Nikolićem, Danicom Maksimović, Svetlanom Bojković, Feđom Stojanovićem, Brankom Cvejićem, Banetom Trifunovićem, Đuzom Stojiljkovićem, Draganom Jovanovićem, Gordanom Kičićem i mnogim drugim.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još