POSTANITE NEODOLJIVI: Top 3 tipa muškarca koje želi svaka devojka

1. Snažan i muževan
Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvek plene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove grupe muškaraca uvek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.
Scene iz filmova u kojima preplanuli vrtlar čvrstog, mišićavog i oznojenog tela pokazuje svoju snagu privlači gotovo svaku ženu. Tu, naravno, nije reč o dubljim emocijama, već o sirovoj strasti.
Naučite pravila letnjeg zavođenja!

2. Muškarac sa stilom
Elegancija i pristojnost, pažljivo odabrana garderoba, muževan parfem i galantan pristup ženama će nedvosmisleno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi - vole da budu mažene i pažene.
Ova činjenica može se takođe nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svetu, gde mužjak ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

3. On ima “X faktor”
Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam pomen pojmova “ono nešto”, “harizma”, “X faktor”... Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli da budu “otrov za žene”, lepši pol ničim izazvan zaključi da “on ima X faktor” i postaje neverovatno privlačan i poželjan. “Ono nešto” može da bude bilo šta: seksi pogled, lep dubok glas, zagonetan osmeh... Poradite na tome!

Zadovoljna.hr

Pogledajte još