MOMCI, VODITE RAČUNA: 9 stvari koje radite, a koje nju izluđuju!

1. Tepate joj pred svima
“Lutkice”, “malena”, “slatkice”, “srećice”, “dušice”... Devojke vole da im pokažete pažnju i da prema njima budete nežni, ali nemojte se ponašati kao da je ona devojčica. Odmah prestanite.

2. U restoranu naručujete za oboje
Lepo je što brinete o njoj, ali zar ne mislite da ne ume sama da odluči šta će jesti? Pobogu, pa niste izašli sa petogodišnjakinjom!
Prepoznajte na vreme zamke koje uništavaju vezu!

3. Izlivi ljubavi na društvenim mrežama
Razmislite malo, to mogu videti ne samo njeni prijatelji, već i poslovni saradnici i šefovi. Suspektni komentari mogu da je dovedu u neprilike. Suzdržite se.

4. Zasipate je ružama... i samo ružama
Devojke vole cveće, ali ako joj svaki put kupujete samo jednu vrstu, rizikujete da vas tretira kao neinspirativnog muškarca koji se drži klasike kao pijan plota. Umete vi to mnogo bolje, zar ne?

5. Tetovaže
Tetovaža njenog imena ili lica na bilo kojem delu muškog tela izgleda jezivo.
Postanite neodoljivi: Top 3 tipa muškarca koje želi svaka devojka!

6. Upadanje u kupatilo
... A ona u tom trenutku depilira noge ili intimnu regiju. Ili sedi na WC šolji. Užas! Kucajte pre nego što banete, obavezno.

7. Poklanjate seksi rublje
Žene su i te kako svesne da taj poklon nije namenjen njima, već za muški “gušt”. Takvo rublje će vaša devojka obući zbog vas, ali morate da znate da joj je pamučna pidžama i pamučno rublje ipak najudobnije.
Da li znate zašto žene varaju?

8. Jedno piće sa dve slamke
Ovakku scenu možete da vidite samo u trećerazrednim filmovima iz sedamdesetih. Ne morate da budete baš toliko retro, pustite devojku da naruči piće koje želi i da ga pije iz svoje čaše.

9. Začinsko bilje umesto cveća
Ukoliko smatrate da je veoma simpatično da devojci poklonite začinsko bilje u saksiji, nemojte se iznenaditi ako njoj bude simpatično da vam tu istu saksiju istog trena vrati i poruči da je poklonite vašoj tetki ili baki.

Magazin.net.hr/Nadlanu

Pogledajte još