Probudi se: Budi dama i zavedi ga na muški način!

Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac - tehnika koju mnogi spominju kao ključnu za uspeh sa muškarcima sviđa se i nama. Ako se uvek trudiš, a retko kad imaš uspeha sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da počneš da se ponašaš upravo kao muškarac. Evo kako.

Budi mu blizu, ali dovoljno daleko

Svaka od nas je barem jednom ostala fascinirana muškarcem koji se uvek čini istovremeno blizu i daleko. On je tu kada želi da bude, a ima sposobnost da gotovo u potpunosti iščezne kada to poželi. Osećaj lične slobode nešto je što muškarci jako cene, a cenićeš ga i ti kad ga jednom iskusiš.

Uzmi više nego što daješ

Znamo, ti voliš da daješ i to te usrećuje, ali većina muškaraca se brzo zasiti žene koja stalno daje. Ako stvarno želiš da budeš srećna, moraš da dopustiš da on impresionira tebe, a sem što ćeš uživati u pažnji, zadobićeš njegovo poštovanje jer će znati da oko tebe ipak mora da se malo potrudi.

Planiraj za sebe

Sećaš se onog dečka sa kojim si uvek htjela nešto da radiš, a on je uvek imao svoje planove koji nisu nužno uključivali tvoju prisutnost? Upravo takvo ponašanje moraš da uvedeš i kod sebe. Ako želiš da ideš napolje - idi, ako ti se putuje - putuj. On će ići sa tobom ako je spreman, a ako nije, ići ćeš sama i nećeš sedeti kod kuće razmišljajući kako vam je moglo biti lepo.

izvor: cafe

Pogledajte još