Seksi trikovi iz celog sveta: Zašto Englezi vole bič, Šveđani saune, a Francuzi pozu 69

Najlošiji ljubavnici su oni koji su ubeđeni da su dobri ljubavnici. To važi i za žene i za muškarce. Dobar partner u krevetu svestan je da su svi ljudi različiti, pa od seksa prave veliku potragu i istraživačku ekspediciju ka uživanju svog jednog, jedinstvenog partnera. Eksperimenti i isprobavanja su i te kako dobrodošli.

Da bismo došli do uputstva za rušenje monotonije tokom vođenja ljubavi, a vi do novih inspiracija, analizirali smo seksualne vrline nekih naroda. Evo zaključaka.

Francuska strast
Francuzi obožavaju da se međusobno nežno zadovoljavaju. I to po mogućstvu istovremeno, u pozi šezdeset devet. Mesto Kap d’ Až je najveće nudističko naselje na svetu, što govori o francuskoj slobodi. Svetska slava francuskog poljupca nije slučajna, a na vama je da snagu tog kulta još na početku preusmerite "tamo dole".

Engleski vajb

On najčešće podrazumeva sado-mazo jer su Englezi osumnjičeni da umeju da vole poneku nežnu ćuškicu ili malo "šljiskanja" nekim bičićem. Razlog za to je sistem privatnih škola u kojima su učitelji učenike žestoko tukli po guzama i rukama. Stanovnici Apminstera, recimo, na erotske igračke troše sedam puta više novca od prosečne zarade u zemlji. Ako ste, dakle, radi da se razmrdate, probajte malo "spenkinga". Ali bez preterivanja.

Ruska akcija

Rusi su ludi za ženskim grudima i rado stavljaju penis među njih. To ste verovatno uvrstili u svoj seksualni scenario, ali koliko često to radite u kolima? Rusi su najgori vozači u Evropi, a čak četvrtina njih je priznala da su imali seksualni odnos dok su vozili automobil. Samo, vi budite pažljivi, uradite to na nekom sporednom putu. Rusi su inače najneverniji narod, pa se setite i toga kada sa partnerom igrate igre "nepoznatih ličnosti".

Izvorno švedski
Svi smo čuli za "švedske akcione", ovoj naciji treba verovati kada je seks u pitanju. Ovu pozu su Šveđani otkrili u saunama jer je u njima bila najlakša za praktikovanje, nije bilo potrebe da se kreće mnogo. Najpodesnija je za visoke temperature. On leži na leđima, dok vi sedate na njega sa strane. Još nešto za akrobate.

Grčka alternativa
Čini se da je analni seks bio veoma omiljen u staroj Grčkoj. Sudeći prema onome što je poznato, upražnjavao se iz zabave, a sa ženama pre svega da ne bi zatrudnele. S druge strane, savremeni Grci su na prvom mestu po učestalosti seksualnih odnosa, to rade 138 puta godišnje. Koji je vaš prosek?

Italijanska mašta
Italijani ne vole seks u kolima, za razliku od Rusa, ali otklon od seksualne rutine prave gde god stignu. Čak 70 odsto od 20 do 35 godina priznalo je da čim "vide" plažu odmah traže i neki deo bez radoznalih pogleda, dok je seks u liftu probalo čitavih 87 odsto. Toalet u klubu odavno je brzinska zamena za spavaću sobu. Izbora koliko poželite, zar ne?

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.