Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda uhapšen na aerodromu Nikola Tesla!

Kako saznaje “Mozzart Sport”, Nigerijac sa švedskim pasošem je doživeo krajnje neprijatnu situaciju, jer mu klub za sve ovo vreme nije obezbedio boravišnu i radnu vizu.

On je inače krenuo je na letovanje u Budvu zajedno sa jednim prijateljem, ali ga je prilikom dolaska u pasošku kontrolu, organi reda su mu saopštili da nema validnu boravišnu i radnu vizu, i da ne sme da napusti zemlju.

Dauda se našao u potpunom šoku, piše “Mozzart Sport”, pošto nije znao da ga je klub doveo u ovu, potpuno neprijatnu, situaciju. On je u policiji proveo celo popodne (gotovo pet sati), a posle nekoliko intervencija Dauda je pušten na slobodu.

- Tačno je da je Dauda imao neprijatnosti na aerodromu. Na kraju dogovor je da plati kaznu zbog nedostatka vize, tako da će večeras napustiti zemlju. Kad se bude vratio završićemo mu vizu – potvrdio je i jedan od Daudinih zastupnika, Bojan Ostojić.

Podsetimo, rukovodstvo Crvene zvezde je već imalo ovakve gafove za vizama. Pred polazak na zimske pripreme u Sloveniju, u Beogradu su ostali Arauho i Onjilo.

Izvor: Alo

Pogledajte još