KIDNAPOVANJE: Dečak izmislio da je kidnapovan da bi izbegao odlazak kod zubara!

Kako bi izbegao odlazak kod zubara, 12-ogodišnji dečak iz Francuske je pobegao, a kada su ga pronašli, sve iznenadio neverovatno detaljnom pričom o sopstvenom kidnapovanju.
Policija je nešto više od meseca dana istraživala pojedinosti u vezi sa njegovim kidnapovanjem.
Kako francuske novine izveštavaju, dečaka je pokupila policija, 21. maja kada su ga videli kako se skriva po selu. Istog trenutka je policiji ispričao da je bio otet. Čak je dao i detaljan opis čoveka koji ga je kidnapovao. - ''Videlo se da je Evropljanin, u svojim tridesetim, prilično mišićav i visok oko 170cm. Imao je ožiljak na obrazu.''

Čovek koji ga je kidnapovao je nosio svetle farmerke i crnu majicu, kako je dečak tvrdio. Policajci su brzo nacrtali lice navodnog kidnapera.
Dečak je, naravno, opisao i auto koji je vozio i ispričao kako se sve odigralo:

''Išao sam kod zubara i jako sam se, znate, radovao tom pregledu (Mislim, zaista, baaaaaašš sam se bio rastužio što nisam uspeo da stignem. Većina koja ide kod zubara se plaše, ali ja uvek kažem 'Zašto, pa zubar je super!'), kada se pored mene zaustavio čovek u autu i pitao me za pravac.Potom me je ugurao u auto, ali sam uspeo da pobegnem kad je ovaj stao i na kratko istrčao do prodavnice.''

Tokom dodatnog ispitivanja ove nedelje, dečak je konačno priznao da je celu priču izmislio i da je pobegao jer se uplašio odlaska kod zubara.

Pretpostavljamo da je taj beg ovako izgledao:

Izvor: Gawker

Pogledajte još