STROGA KAZNA: Zorica Brunclik osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića!

Miloš slavio, Zorica plakala.
Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Kako saznajemo, presuda je izrečena pre tri nedelje po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Traži 500.000 dinara

Prema rečima našeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

Suze na ročištu

- Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže - završava sagovornik Kurira, insistirajući na anonimnosti.

(old_image)

Ovim povodom pozvali smo Miloša Bojanića, koji je potvrdio naša saznanja.

- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme.

Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podneli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.

Kod kuće
MIKICA SE VRAĆA U SRBIJU

Milošev sin Mikica Bojanić, takođe pevač, sledeće godine će se iz Kanade vratiti u Srbiju. On je s porodicom pre četiri godine otišao iz zemlje kako bi usavršio engleski jezik i stekao kanadsko državljanstvo. Njegov brat Bane je u Americi i zasad nema nameru da se vrati.

kurir

Pogledajte još