Nebojša Stefanović: Znamo gde se nalazi Kosmajac!

”Policija pažljivo prati i raspolaže svim činjenicama i upravo da ne bismo napravili bilo kakvu grešku u istrazi i u koracima, ne mogu da vam kažem konkretni podatak, ali znamo sve činjenice, i gde se ko nalazi i sve ostalo", rekao je Stefanović novinarima.

Stefanović novinarima u naselju Busije kod Ugrinovaca, gde je danas otvorio manifestaciju Peti krajiški otkos, nije mogao da odgovori na pitanje da li se priprema optužnica protiv Kosmajca.

"Za sada ne raspolažem takvim saznanjima da bih mogao da vam kažem detalje", rekao je Stefanović.

Predstavnici medija interesovali su se i za promene u MUP-u, posebno za imena ljudi koji će doći na čelo policijskih uprava, ali Stefanović, iako su, kako je rekao u toku razgovori na tu temu, nije mogao da iznosi detalje.

"Mogli ste da vidite da je imenovan gospodin Rebić za načelnika Uprave saobraćajne policije. Taj proces ide, biram one ljude koji dugo rade svoj posao i koji će da ga rade na najozbiljniji moguć način", kazao je Stefanović.

Sa Rebićem je, kako je dodao, već razgovarao o očekivanjima koja ima od njega, pre sve na planu bezbednosti saobraćaja.

"Ja sam već razgovarao sa gospodinom Rebićem i rekao mu da očekujem smanjenje broja žrtava na našim putevima. Ragovarali smo i o mogućnosti za donošenje novog zakona i pooštravanju kontrola na putevima", kazao je Stefanović.

pressonline

Pogledajte još