Mnogo je povređen: Pogledajte zašto se Eminin sin ljuti na nju!

Pevačica Emina Jahović pokušava da na najbolji mogući način uskladi sva polja života. Ona je u braku s turskom zvezdom Mustafom Sandalom, s kojim ima dva sina - Jamana (5) i Javuza (2). Problem nastane kad Emina izbaci neki provokativni video.

- Moji sinovi su svesni maminog posla, ali Jaman je bio jako povređen zbog mog poslednjeg spota za pesmu „Nesanica“. Naljutio se kada me je video s drugim muškarcem i pokušala sam da mu objasnim da je to deo mog posla, da je to nešto što ja radim - kaže Emina.

Amajlija

Oko vrata nosim medaljon sa imenima moje porodice i to mi je uliva mir kada se, na primer, uplašim u avionu.

Ipak, uspela je da izgladi nesporazum sa starijim naslednikom.

- Ispričala sam mu kako ne volim tog muškarca, već da volim samo njegovog oca. Jedno vreme je stalno gasio televizor kad počne spot. E, onda sam ja počela da se ljtim na njega, pa smo se pomirili. Mlađi sin je skroz druga priča. On igra uz pesmu i oduševi se kad je čuje - kroz smeh je ispričala pevačica za „Blic“.

Emina je stalno na relaciji Turska - Srbija. U svemu tome, Mustafa joj je glavni savetnik i podrška.

- Razmišljam na engleskom i turskom, pričam na srpskom. Komplikovano je. U svemu tome, jako mi je bitna porodična podrška. Sa suprugom se o svemu dogovaram. Bitno mi je to što Mustafa ne omalovažava moje odluke i planove, već me sasluša do kraja i, ako misli da je to u redu, onda preduzimamo sledeće korake - kaže pevačica za „Blic“.

blic

Pogledajte još