STRAVIČNO: Pijana žena vozila decu na krovu automobila

Kako prenose američki mediji, žena iz Teksasa koja je vraćajući decu sa bazena kući pokušala da ih preveze na krovu i na poklopcu prtljažnika svog automobila, uhapšena je nakon što su deca pala sa vozila u pokretu. Policija je prilikom legitimisanja utvrdila da je žena vozila pod dejstvom alkohola.

Tridesetdevetogodišnja Kiša Jang smestila je decu na krov i u prtljažnik Chevroleta Malibu da ne bi svojim mokrim kupaćim kostimima oštetili presvlake na sedištima automobila.

(old_image)

Kiša Jang nakon privođenja

Deca starosti od 8 do 14 godina popela su se na automobil, a ova neverovatna vožnja nije trebalo da traje duže od jednog minuta, s obzirom da se kuća nalazi u blizini bazena. U vozilu je pored Jangove bila i njena tridesetjednogodišnja prijateljica, majka dvoje od šestoro dece koja su se nalazila na Chevroletu.

Međutim, ubrzo nakon polaska, Kiša je naglo skrenula na prvoj raskrsnici i deca su počela da padaju na ulicu sa automobila.

Kako su izjavile u istrazi, nijedna od dve žene nije primetila šta se dešava sa decom sve dok im prolaznici nisu skrenuli pažnju na to.

Kiša se zatim vratila po decu i pozvala hitnu pomoć. Troje dece primljeno je u lokalnu medicinsku ustanovu, a dvanaestogodišnja ćerka Jangove koja je prilikom pada zadobila tešku povredu glave morala je da bude prevezena helikopterom u glavnu bolnicu u Fort Vortu.

Kiša Jang je završila u zatvoru, a za sada je protiv nje podignuta optužnica zbog vožnje u pijanom stanju i dovođenja drugih osoba u opasnost. Kako su saopštili u policiji, i Jangovu i njenu prijateljicu očekuju dodatne optužnice zbog nebrige prema deci.

Izvor: B92

Pogledajte još