Niz samoubistava se nastavlja: Devojka skočila sa zgrade na Vračaru

Devojka stara oko 20 godina čije ime nije poznato ubila se u subotu oko 10.20 skokom sa četvrtog sprata zgrade u Golubačkoj ulici na Vračaru. Motiv nesreće se ne zna, a po svemu sudeći, nesrećna devojka je skočila iz stana u koji je tek trebalo da se useli. Hitna pomoć je brzo stigla, ali lekari nisu mogli ništa da učine.

Zgrada u kojoj se tragedija dogodila tek je izgrađena i stanovi su u fazi prodaje. Radnici koje smo juče zatekli na mestu nesreće rekli su nam da je nastradala devojka nekoliko dana ranije dolazila da pogleda stan.

Nije bila uznemirena
- Gledali su taj stan više puta. Reč je o stanu na četvrtom spratu broj 13. Trebalo je da ga kupe ili su ga već kupili, nisam siguran... U svakom slučaju, ona se pojavila oko 10 sati, delovala je normalno i ništa nije nagoveštavalo šta će se desiti posle nekoliko minuta - kaže jedan od radnika.
Prema njegovim rečima, devojka je bila ljubazna i zatražila je ključ da pogleda nešto u stanu.

Gledao kako pada
- Dali smo joj i seli da doručkujemo ispred zgrade. Nije prošlo ni pet minuta kad smo začuli snažan, tup udarac. Okrenuo sam se, a ona je nepomično ležala ispred ulaza u zgradu. Bilo je jezivo - rekao je uznemireno radnik koji nije želeo da objavljujemo njegovo ime. Kako kaže, kolega s kojim je sedeo video je kako telo nesrećne devojke leti i pada na beton.

- Baš u trenutku kad je skočila s terase, on je pogledao gore. Video je kako telo pada i udara u beton. Bio je u potpunom šoku. Ubrzo mu je pozlilo, zvali smo Hitnu pomoć i oni su ga odvezli - priča radnik i dodaje da će mu slika tragično nastradale devojke ostati u strašnom sećanju.

Hronologija
- 15. jun - Rade N. (63) ubio se hicem iz pištolja u stanu u Novom Beogradu
- 20. jun - S. S. preklala se nožem u kadi porodičnog stana u Ulici 27. marta
- 20. jun - V. R. (42) ugušio se s kesom oko glave koja je bila obmotana selotejpom

Ne zna se odakle je
Radnici navode da ne znaju kako se devojka zvala, ali ističu da je imala crnogorski naglasak. Oni pretpostavljaju da je rođak s kojim je nedavno dolazila da gleda stan njen stric.

Izvor: Kurir

Pogledajte još