Grupa ljudi je prizivala duhove! Preplašiće vas ono što im se dogodilo!

Troje mladih odvedeni su u bolnicu jer su navodno bili opsednuti. Aleksandra Huerta (22), njen brat Serhio (23) i rođak Fernando Kuavesom (18) igrali su se prizivanja duhova u porodičnoj kući na jugu Meksika.

Devojka je odjednom počela da reži i da se trese, kao da je u stanju transa. Serhio i Fernando su takođe pokazivali znake “opsednutosti”, odnosno naglo su izgubili vid, sluh i počeli su da haluciniraju.

Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je odmah sve troje odvela u bolnicu. Devojku su vezali, kako se ne bi povredila. Ekipa lekara im je dala lekove protiv bolova, stresa i kapi za oči.

Prema rečima doktora, spasavanje je bilo veoma komplikovano i bilo ih je teško prevesti do bolnice jer je njihovo stanje bilo veoma nestabilno.

Oni su teško gutali, izgubili su vid i sluh, halucinirali su i imali nekontrolisane trzaje mišića. Na pitanje da li su zaista opsednuti ili su sami sebe ubedili da jesu, lekari su odgovorili da to nije pitanje za njih.

Aleksandra, Serhio i Fernando su igrali igricu prizivanja duhova, u kojoj se postavi tabla na kojoj je ispisan alfabet, brojevi od 0 do 9 i reči “da”, “ne”, “zdravo” i “zbogom”. Saigrači postavljaju pitanje duhu, a on im navodno odgovara tako što pomera pokazivač na tabli.

telegraf

Pogledajte još