Policija privela vođu navijača, tužilac ga pustio!

Aleksandar Vavić, (27) vođa navijačke grupe “Alkatraz”, uhapšen je početkom ovog meseca, ali je on posle saslušanja pušten na slobodu iako je trebalo da izdržava zatvorsku kaznu od 22 meseca, na koju je osuđen jer je nožem ranio Stefana Gajića, saznaje „Alo!“.

Vođa Partizanovih navijača priveden je 2. juna oko 20 časova u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu u Bloku 62. Interesantno je da je Interventna jedinica privela Vavića zbog drugog prekršaja, a ne zbog izdržavanja zatvorske kazne.

- Vavić je priveden na osnovu potrage zbog nekog sitnog prekršaja. Posle saslušanja od strane tužioca, on je pušten, a ceo postupak ide redovnim putem. Nije poznato zašto Vavić nije zadržan i sproveden na izdržavanje kazne – rekao je izvor lista “Alo” blizak istrazi.

Sagovornik ovog lista dodaje da je Vavićevo puštanje na slobodu još čudnije kada se uzme u obzir da je on izbegavao da primi presudu, pa je ona morala biti okačena na oglasnu tablu suda kako bi postala izvršna.

Inače, Vavić je na jednom od retkih suđenja u Prvom osnovnom sudu negirao da je nožem u januaru 2005. na Karaburmi ranio Stefana Gajića.

- Nisam kriv, napali su me motkama i ciglama neki pijani i drogirani momci kojima sam se javio na Karaburmi i pitao ih što žvrljaju grafit Zvezde. Bilo ih je mnogo i pobegao sam. Ne znam ko je i kako povredio Stefana Gajića. Bio sam simpatizer Zvezde tada, a 2010. sam počeo da navijam za Partizan. Pre Partizana sam navijao za reprezentaciju – rekao je Vavić.

Izvor: Telegraf/foto:youtube/printscreen

Pogledajte još