Muzika za njegove uši: Pet rečenica koje svaki muškarac voli da čuje

1. ”Ponosna sam na tebe!”
Muškarci vole da čuju pohvale za svoja dostignuća, ali to nikada neće javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a puno znači.
Pročitajte koje tajne ne smete da skrivate jedno od drugog!

2. “Hvala ti”
Ako vas je kod kuće na kraju haotičnog radnog dana dočekao ručak, cveće ili oprano posuđe, to zaslužuje jedno iskreno “hvala”, iako je sasvim normalno da ponekad kućni poslovi padnu na muškarca. Verovatno biste i vi hteli da vam on češće govori “hvala” za sve što radite.

3. “Budi u kafiću u devet večeras”
Muškarcima teško pada što uvek moraju da budu inicijatori svega – sastanka, izlaska, vođenja ljubavi... Preuzmite nekada stvar u svoje ruke, zakažite mu sastanak tako da on ne mora da razmišlja da li ćete se videti, kada ćete se videti, gde ćete se videti...

4. “Mislim da se sviđaš onoj devojci”
Muškarci vole da osete da je njihova partnerka malo ljubomorna, ali ne vole dramatične scene. Prija im kad ih pogleda neka druga devojka i kada vi to primetite, pa mu kažete.

5. “Mislim da bi trebalo…”
Iako imaju utisak da su dužni da brinu o vama, muškarci vole kada osete da ste im uzvratili pažnju i brigu. Primetili ste da je preumoran, ali on uporno odbija da ode kod lekara i proveri krvnu sliku, ili da smanji obim posla. Kad mu kažete: “Mislim da bi trebalo da odemo negde na vikend, pa ako ti ne bude bolje volela bih da odeš do doktora, da vidiš otkud toliki premor”, pokazujete da vam je stalo do njega i da brinete o njegovom zdravlju. Ali, ne preterujte. Niko ne voli ženu koja brižnost pretvara u zvocanje!

Postoje i rečenice koje žene izgovaraju, a od kojih se muškarcima diže kosa na glavi. Koje su to rečenice, pročitajte OVDE.

Večernji/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.