VODIČ ZA ZAVOĐENJE: Prepoznaj govor tela žene koja te želi!

Bez obzira na izgovorene reči, postoji način koji će ti reći više nego razgovor, ali je bitno da znaš da protumačiš znake koje nesvesno odaje. Naučiš li kako da protumačiš govor tela to će ti otvoriti sasvim novu dimenziju u situacijama kada te okružuju žene. Donosimo vam znake koje će ti odati govor tela žene kojoj se sviđate. Dobro ih proučite kako sledeći put ne bi propustili priliku koja je obećavala, ali toga jednostavno niste bili svesni.

Način na koji te gleda

Pogled je prva stvar na koju trebaš da obratiš pažnju. Ako te je zagledala i sviđa joj se šta vidi, to ćeš moći da prepoznaš po tome što će ti dopustiti da je uhvatiš kako te gleda. Direktni kontakt očima koji se povremeno ponavlja znak je da je definitivno zainteresovana, a ako koji put uz pogled dobiješ i smešak, to je to, vreme je da kreneš u akciju.

Igranje kosom

Sluša o čemu pričaš, a uz to se nesvesno igra uvojkom ili lagano prolazi prstima kroz kosu, e baš to je ono što želiš jer je to znak da je vrlo zainteresovana. Samo bez naglih skokova od sreće kao da si upravo dobio na kladionici, ali velike su šanse da večeras ne ideš kući sam.

Pokreti prstima

Samo bez preteranog zurenja u prste, ali primietiš li da prstima dodiruje erogene zone na svom telu, igra se nakitom ili čašom, to su nesvesni znaci koji govore da bi na kraju večeri mogla da dodiruje i neke tvoje erogene zone.

Erogene zone: Razgovara sa tobom pri čemu se povremeno dodiruje po vratu, usnama ili leđima u predelu ključne kosti, sve to su znaci da si joj interesantan i da te želi, a time te samo podseća na svoje seksi delove tela.

Igranje nakitom: Kad se nalazi u blizini nekoga ko je zanima, njeni otkucaji srca su povišeni, što ima za rezultat laganu nervozu, a igra nakitom je “izduvni ventil” za napetost koja se pojavila. Okreće li prsten oko prsta, igra se minđušom ili ogrlicom, sve su to znaci da si joj zanimljiv i da uživa u tvom društvu.

Igranje objektima – jedan od najboljih pokazatelja da je zainteresovana je polagano kontrolisano igranje prstom po ivici čaše čime želi da zadobje tvoju pažnju.

Pokreti lica

Kod žene kojoj si interesantni, pokreti lica bitće mnogo izraženiji nego kod onih koje su nezainteresovane. Bitno je da prilikom razgovora obratiš pažnju na određene delove lica koji će ti reći da li uživa u razgovoru s tobom ili ne.

Podignute obrve – u većini slučajeva podignute obrve su dobra stvar, a ako si uz to dobio i smešak, to znači da joj se sviđa šta čuje i da se slaže sa izgovorenim. Takođe, podignute obrve tokom kontakta očima znače da joj se sviđa to što vidi.

Grize usne – Ako žena prilikom razgovora kad te sluša ili razmišlja grize usne, želi da skrene pažnju na njih, što je znak da joj se sviđaš. Obrati pažnju i na to da li povremeno ovlaži jezikom usne jer je to nesvestan znak privlačenja pažnje, ali, to može da znači i da su joj usta suva, što se događa u situacijama kada je uzbuđena.

Proširene zenice – Kod žena, kao i kod muškaraca, zenice su proširene ako im je sagovornik interesantan. Ali, imaj na umu da je to lakše primetiti u svetlijim prostorijama jer su u tamnijim prostorima zenice već same po sebi proširenije.

Preterano treptanje – govor tela na ovaj način sigurno ti je poznat, ali radi li to nesvesno i trepće više nego inače, onda definitivno flertuje s tobom.

Položaj nogu

Noge su još jedan deo tela kojim će ti nesvesno odati da li si joj interesantan ili ne. Često će prekrstiti noge ukoliko je zainteresovana, a posebno je dobar znak ako je gornja noga u položaju u kojem pokazuje prema tebi. Zainteresovana žena ponekad će pre toga nesvesno pomilovati svoje bedro ili poravnati suknju, što je sve sa ciljem da se usmeri tvoja pažnja na njene noge.

Izvor: macho

Pogledajte još