ZBRISALA SA PUMPE: Zorica sipala benzin za 2.000 i pobegla!

Pevačica Zorica Marković sipala je benzin u svoj automobil za 2.000 dinara i otišla sa pumpe ne plativši! Pevačica je pobegla kolima kada je sipala gorivo, a zaposleni su odmah premotali snimak kamera i zapisali registarski broj kako bi na sudu tražili odštetu.

Sve se desilo pre nekoliko dana pred zoru, oko pet sati, na pumpi preko puta Hitne pomoći, kada se vraćala iz svog restorana i nakon što je tražila da joj sipaju 12,5 litara benzina, razmenila je evre i pobegla sa pumpe.

"Račun je bio od 2.000 dinara i niko nije očekivao da će Zorica pobeći. Naročito što je u pitanju mala suma novca. Kada je sela u auto i odjurila, svi smo ostali šokirani. Radnici su izvadili snimak kako bi ga sačuvali i pozvali nadležne da ispričaju šta šta se dogodilo", rekao je izvor.

S druge strane, Zorica je mislila da je platila račun i jasno se seća te noći, ma koliko da je bila umorna.

"Imala sam 1.000 dinara i 50 evra, pa sam ih pitala da razmenim evre ili da mi sipaju manje benzina. Oni su pristali da mi daju dinare i uverena sam da sam platila račun ma koliko da sam bila umorna i dekoncentrisana jer imam milion obaveza i psihički sam izmorena zbog odgovornosti.

Često idem na tu pumpu, čak sam i posle te noći bila nekoliko puta, pa bi me, valjda, radnici opomenuli i tražili pare ali mi niko ništa nije rekao. Da sam se setila da nisam platila, vratila bih se", rekla je Zorica.

pulsonline

Pogledajte još