Cecina ćerka: Ne treba mi obezbeđenje!

Uvek postoji taj rizik i strah da nešto može da nam se desi, jer smo deca poznatih roditelja, ali sada sam odrasla i naučila sam da se staram o sebi. Ranije to nismo umeli, pa smo imali pratnju. Uvek će biti situacija da nam neko priđe, ali sve je to nešto što može na kulturan način da se reši. Ne treba nam neko da stoji iza nas i da nas brani - objašnjava Anastasija.

Ova šesnaestogodišnjakinja često izlazi u društvu dečka Kostadina Terzića, koji brine da joj se nešto loše ne desi. Za razliku od njenog brata Veljka, Anastasija ne žuri sa planiranjem venčanja, već uživa u tinejdžerskoj ljubavi.

- Veljko i ja smo drugačiji po tom pitanju. Zasada idemo polako i lepo nam je. Sve dok tako bude bilo, uživaću. Terzić ima neki šarm koji me je jako privukao, dobar je dečko i lepo se ponaša prema meni - otkrila nam je Anastasija. Ona kaže da se Veljko ne pita mnogo o izboru budućeg zeta, s obzirom na to da je u vezi s Kostadinovom sestrom Mašom.

Ona planira da krene majčinim stopama i okuša se kao pevačica.
- Trenutno se fokusiram na školu, ali kada budem planirala da se bavim muzikom, to definitivno neće biti u Srbiji, već negde u inostranstvu. Mama me u svemu podržava i smatra da je moj izbor čime god odlučim da se bavim - rekla nam je Anastasija.

Izvor: 24sata

Pogledajte još