Pogledajte kako izgleda Plejbojeva zečica koju je muž prevario sa rahitičnim transseksualcem

Suprug Plejbojeve zečice optužen je za prevaru dok je Kendra bila u drugom stanju. On je imao aferu sa transeskualcem Avom Sabrinom, a platio joj je 2.500 dolara da ne priča o toj aferi.

Pogledajte kako izgleda Kendra:

(old_image)

(old_image)

Brak zečice Kendre Vilkinson i Henka Basketa ovih dana ozbiljno je uzdrman navodima da je Basket bio neveran i to ni manje ni više dok je Kendra bila u drugom stanju sa njihovom ćerkom Alajom.

Da zlo bude gore, Henk je navodno prevario Kendu sa transeksualcem Avom Sabrinom.

"Nešnal Inkvajer" piše da je Kendra pre nekoliko dana izbacila supruga iz porodičnog doma, u kojem su živeli sa dvoje dece, sinom Henkom Juniorom i ćerkom Alajom.

U ponedeljak je "Radaronlajn" optužio Basketa da je varao Kendru sa trenseksualcem Avom Sabrinom Londom, u vreme kad je Kendra bila trudna sa njihovim drugim detetom, Alajom. Navodno je Ava dobila 2.500 dolara da ćuti.

Kako je dobro obavešteni izvor za rekao za ovaj portal, Basket je upoznao Avu Sabrinu u aprilu ove godine u Kaliforniji.

- Henk je video Avu na jutjubu, pošto tamo postuje videe pod imenom Ava Masaniani. Pozvao ju je dva puta pre nego što su se sreli uživo. Oba puta joj je rekao koliko je oduševljen njenim telom i da ne može da veruje da su fotografije na društvenim mrežama stvarne - ispričao je dobro obavešteni sagovornik.

pressonline/nadlanu

Pogledajte još