SAMO ZA ŽENE: Idu li i vama na živce ove muške navike?

Kažu da će nazvati i onda ne nazovu

Scenario iz filmova u kojme se posle druženja i flerta muškarac više ne javi verovatno je svaka žena doživela bar jednom u životu. Razlozi za ovakvo ponašanje zaista su vrlo jednostavni.

Nije zainteresovan za vas: Koliko god bolelo, to je očigledno obrazloženje, bez obzira koliko je bio šarmantan i izgledao zainteresovan.

Zauzet je: Neki muškarci flertuju samo da bi se osećali bolje, videli imaju li to još u sebi i malo hrane svoj ego. Ali ustvari su u braku ili ozbiljnoj vezi i nikada neće nazvati.

Nema samopouzdanja i preplašen je: Neki muškarci su jednostavno nesigurni i koliko god bi hteli, ne mogu da naprave taj korak.

Uvek kasne bez obzira na vreme dogovora

Neki muškarci jednostavno ne mogu da dođu na vreme. Tuđe vreme treba poštovati i zato je teško oprostiti muškarcu koji baš uvek vaše vreme uzima zdravo za gotovo. Jednostavno hronično kasne i nikako ne dolaze na vreme. Teško je objasniti, ali i promeniti ovakvo ponašanje.

Zavisnost od video igrica

Zaista je šokantno koliko neki odrasli muškarci mogu da provode vremena za kompjuterom i igraju igrice. Dižu stvari u vazduh, pucaju u druge, besomučno voze neka spektakularna vozila. Iako i žene vole ponekad da igraju igricu, po pravilu nisu toliko opsednute kako bi prešle na drugi nivo. Svakako ne troše dane kako bi potukle rezultat koji je postigla njihova prijateljica.

Objašnjenje možda leži u činjenici da muškarcima igranje video igre ne znači da ne rade ništa. Za njih je to aktivnost. Za žene je sedeti ceo dan i igrati neku igricu upravo to, ne raditi ništa. Muškarci su i više takmičarski nastrojeni pa po svaku cenu žele nešto da završe, pa i da taj dan ili noć ne rade ništa drugo, osim pokušavajući da dostignu rezultat.

Sindrom praznog frižidera

Ukoliko mu kojim slučajem dođete nenajavljeni, verovatno ćete u frižideru naći ostatke pice, nekoliko komada voća, možda pivo, jogurt i već odavno otvoreni sir. Moguć je i još gori scenario. Frižider mu možda služi kao mini bar.

Nameštaju testise u javnosti

Možda im je stvarno nezgodno, pa ne mogu da dočekaju da uđu u neki ulaz ili zamaknu iza nekog zida, ali videti ih kako nameštaju intimne delove nije nimalo romantično. A ni pristojno.

Ostavljaju dlačice od brijanja po lavabou

Neko već jednom treba da preuzme odgovornost za tu odvratnu naviku. Možda se potrude da speru veći deo, ali one dlačice što ostanu po rubovima lavaboa, i iza paste za zube... Vreme je da nauče da počiste za sobom.

Čitanje u WC-u

Sedenje u sopstvenom smradu. Zašto li im samo to pruža zadovoljstvo. Neshvatljivo.

Pranje ruku posle korišćenja WC-a

Ovo je za neke muškarce nepremostiva higijenska prepreka. I dok su mali, mame će im možda, uz brdo izgovora, ponekad zažmureti na neoprane rukice. Ali kada su veliki ipak se nateraju da plaknu ruke posle 'držanja svog intimnog alata', ali nekada verovatno i propuste to da urade.

U svakom slučaju, ukoliko vaš muškarac ima 40, prazan frižider, igra igrice po celu noć i uvek kasni, možda je vreme da prestanete da ga analizirate i da ga jednostavno zamenite boljim.

Izvor: tportal

Pogledajte još