Potrebna vam je promena? Odreknite se ovih stvari i dajte sebi novu šansu!

Mada je poznato da kriza srednjih godina dolazi tek tamo oko 50tih, u poslednje vreme je, verovlai ili ne, stvar postala drugačija - već u 30tim se javlja očaj i želja za promenom kod većine mladih.... Da bi se ovaj očaj izbegao, evo šta je potrebno uraditi, tj. evo koje su to stvari kojih bi trebalo da se odreknemo da bi nam život procvetao!

Recite zbogom:

1. Napijanju
Možda je zabavno, ali, kada prestane jetra će vam biti zahvalna. Problem nije toliko napijanje koliko oporavak koji dolazi posle....

2. Drogi
Da, i džoint spada u ovu kategoriju. Ne, nije bezopasan.

3.Vezama na jedno veče
Ne morate potpuno da ih izbacite, ali bar smanjite. Osećaćete se bolje u sopstvenoj koži kada izgradite nešto kvalitetno i kada shvatite da vredite mnogo više od jedne lude, streastvene večeri.

4. Strahu od nepoznatog
Bez ikakve misterije, život bi izgledao kao repriza prethodnih dana. Ne bežite od nepoznatog!

5. Previše gledanja TV-a
Niko nema vremena za to. A ako mislite da imate, ili nemate hobi, ili ne spavate dovoljno. U svakom slučaju, manite se tog daljinskog!

6. Nekim 'prijateljima'
Mnogo nas ima u svom životu one ljude koji nam isisavaju energiju i koji nas sprečavaju da napredujemo. I znamo ko su ali iz nekog razloga biramo da ih i dalje imamo u životu. Nemojte to radite. Skupite hrabrosti i pustite u svoj život bolje ljude!

7. Vašoj sigurnosnoj zoni
Život bi trebalo da bude istraživanje novih mogućnosti i šansi a ne 'leškarenje' na jednom te istom mestu na kom nam se čini da je sve sjajno. Ako ne probate nešto novo barem jednom mesečno, onda ni ne živite.

8. Svim tim muškarcima i/ili ženama sa kojima se viđate jer vam je komforno
Ne spavajte sa nekim tek tako - dosadno je i ne ispunjava. Živite malo. Upoznajte nekog novog!

9. Ideji da ste najpametnija osoba na svetu
Niste. I te kako niste.

10. Svom bivšem/svojoj bivšoj
Ili je kraj ili nije. Odlučite se šta je od ta dva i prihvatite realnost.

11.Tom poslu koji toliko mrzite!
Ok, plaćate kiriju od toga... ali vam ne hrani dušu i samo vas iscrpljuje. Novac uvek može da se stekne. Brinite o svom osmehu, malo...

12. Većini svojih uverenja
Morate da budete otvoreni za nove ideje i nove načine da gledate na stare stvari. otvorite svoj um i dušu i za tuđu tačku gledišta, manite se onoga 'kako bi trebalo' i živite!

13. Onoj malenoj kutiji koju nazivate stanom

Možda ni niste svesni uticaja koji taj stan ima na vas, ali kada se preselite negde gde možete da dišete, videćete o čemu pričamo....

Živite!

Pogledajte još