ŽENE VAM OVO NEĆE OPROSTITI: 5 najvećih grešaka tokom predigre


1. Fokusiranje na samo jednu tačku

Biti fokusiran na samo jednu stvar je dobro ako ste biznismen. U seksu, to je nedopustivo!

Pokušajte da je milujete, grickate i jezikom prelazite preko drugih erogenih zona, kao što su vrat, leđa, uši, zglobovi ili stomak, preporučuju stručnjaci za seks i veze.

Kada istražujete druge delove njenog tela, ona će vam biti beskonačno zahvalna i okarakterisaće vas kao velikodušnog partnera koji poštuje njene želje i potrebe. Ipak, ne budite previše fini. Uz malo truda, ona će se bukvalno topiti u vašim rukama!

2. Previše pričate

Predigra je kako fizički, tako i verbalni čin. Uz odgovarajuće reči možete da izazovete vatromet u spavaćoj sobi. Ali, morate biti oprezni, jer moguće je da se ta seksi priča pretvori u razgovor koji će ugasiti vatru strasti.

“Prljavi” razgovori bi trebalo da budu jednostavni i lični. Izaberite deo tela i recite joj koliko je on seksi za vas. Takođe, ispričajte joj vaše fantazije, i uspeh je zagarantovan.

3. Prebrzi ste ili pregrubi

Verovatno i sami znate kako ne treba požurivati predigru - makar ne previše. Uvek ima mesta za seks na brzaka, ali ako to pređe u naviku, vaša partnerka će biti razočarana. Imajte u vidu da je svakoj ženi potrebno “zagrevanje” koje traje oko 15 minuta. Ako je ubrzate na seksualni čin, u njenim očima ćete ispasti bezosećajni i grubi.

Još jedna greška koja vas može koštati “zahlađenja” u spavaćoj sobi je neosetljivost prema njenim intimnim zonama.

“Kada dodirnete njen klitoris, to morate učiniti veoma nežno. Da, pritisak može biti dobar, ali to morate činiti oprezno, i komunicirati s partnerkom kako bi sve ispalo kako treba”, poručuje Dženi Blok, autor knjige “Otvoreno o ljubavi, seksu i bračnom životu”.

4. Bez preskakanja, molim!

Ako imate dobar odnos i otvorenu komunikaciju, slobodno popričajte o svemu, pa i o seksu. Pričajte o njenim željama i potrebama.

Za one koji su duže vreme u vezi, to ne bi trebalo da predstavlja problem, jer takvi parovi vrlo dobro znaju kada je u redu preskočiti predigru i odmah preći u akciju, a kada je predigra neophodna.

5. Čitajte između redova

Svaka žena se ponaša drugačije kada treba da dođe do seksualnog čina. Vaše je da umete da čitate između redova i pažljivo posmatrate kako se ponaša. Ako počne da trepće dok joj puštate porno filmove, ili joj pričate prljavo, to je znak da bi trebalo da pređete na rezervni plan, odnosno da povučete neki drugi potez. Ili, ako je ona poželela da se mazite na fotelji, ne pokušavajte da akciju premestite u spavaću sobu. Bar ne odmah...

Proverite i koji su to fetiši koje parovi prosto obožavaju.

Izvor: Menshealth.com/Nadlanu

Pogledajte još