VIKEND PUN STRASTI: Top 5 trikova za nezaboravan seksi-maraton!

1.Budite dvostruko vredni

Što ste više angažovani u krevetu, to su veće šanse da vaša partnerka doživi vrhunac. Zašto joj, na primer, ne biste pružili i oralnu i ručnu stimulaciju? S druge strane, zašto vam ona ne bi uzvratila uslugu? Malo više truda je siguran put ka većem užitku.

2. Čaša (ili dve) vina

Naučno je dokazano da je crno vino odlično za vaše srce. Ali to nije sve. Čaša ili dve ovog čarobnog napitka vam takođe može začiniti i seksualni život, a istraživanja pokazuju da su žene koje svaki dan piju crno vino mnogo više raspoložene za seks od onih koje odmahuju glavom kad vide alkohol.

3. Veza na daljinu - vatromet u krevetu

Kada ste razdvojeni na nekoliko dana, to ne mora da bude loše za vašu vezu. Udaljenost vas može ponovo spojiti na najbolji mogući način. Razdvajanje je jedan od načina da se više uželite jedno drugog. A kada se ponovo sastavite - vatromet u spavaćoj sobi je nešto što nikako neće izostati.

4. Budi džentlmen, dozvoli joj da završi prva!

Muškarac sam čin seksa posmatra kao najveći uspeh, jer im je orgazam zagarantovan. Ali žene su malo složenija bića. Većina žena orgazam neće dostići pri samom seksualnom činu, ali zato stimulacija klitorisa u toku predigre je pun pogodak za nju. Priuštite joj to zadovoljstvo.

5. Crveno pali i kod žena!

Mislili ste da samo muškarci padaju na crvenu boju? Velika greška. Naučna istraživanja su potvrdila da i žene slično reaguju na nju. Naime, kada vide muškarca s crvenom kravatom, to im je odmah asocijacija za moć, a koja žena ne voli moćnog muškarca, u krevetu i van njega?!

Momci, postoji nešto što vam žene nikada ne bi oprostile. Proverite šta?


Menshealth.com/Nadlanu

Pogledajte još