Teška povreda kičme: Dragana Mirković već 20 dana pod strogim nadzorom lekara

Uz nadu da se već oporavila, pitali smo je kako se oseća, ali nam je ona rekla da je još uvek hospitalizovana.

Pročitajte i: Strašno: Dragana Mirković imala saobraćajku!

- Oprostite, ali još sam u bolnici i ne mogu trenutno ništa opširnije da vam kažem. Pozdravljam vas - kratko nam je odgovorila Dragana.

Pročitajte i: U lošem stanju: Dragana Mirković u bolnici!

Kako saznajemo, ona je očekivala da će se mnogo brže oporaviti, ali se sam tok lečenja iskomplikovao, pa će do daljnjeg ostati u bolnici u Beču, gde je smeštena u jednom od apartmana. Doktori su nakon udesa mislili da su povrede blaže, ali su ubrzo utvrdili teže povrede kičme kod Dragane, zbog čega će oporavak trajati tri meseca.
Pored utega i lekova koje pije za bolove, pevačicu očekuje i period terapija, vežbi i masaža. O njoj, na odeljenju ortopedije, brine tim lekara, među kojima su najbolji stručnjaci.

Podsećanja radi, Dragana i njen suprug Toni imali su saobraćajku osmog juna, kada su se vraćali iz Ciriha u Beč, gde inače žive.

- Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka - stajalo je dan nakon nesreće u saopštenju njihovog PR tima, kada su svi mislili da su posledice njihovog udesa blaže.

alo

Pogledajte još