Prva godišnja izložba Departmana digitalnih umetnosti FMK

Na izložbi će biti predstavljeni radovi studenata i studentkinja svih godina sa osnovnih i master programa Digitalne umetnosti Fakulteta za medije i komunikacije.

Izložba će započeti projekcijom kratkih igranih i dokumentarnih filmova studenata druge i treće godine u klasi profesora Milutina Petrovića, Vladimira Perišića, Rajka Petrovića, Srđana Keče i asistenta Boška Prostrana na Fakultetu za medije i komunikacije (Karađorđeva 65) na V spratu sa početkom u 18.30 časova. Nakon projekcije, izložba će zvanično biti otvorena u Galeriji 12 Hub u 21 čas. Izložbu će otvoriti dekanka Fakulteta za medije i komunikacije prof. Nada Popović-Perišić.

U galeriji će biti izloženi: fotografski radovi studenata i studentkinja sa usmerenja fotografija iz klasa profesora Goranke Matić, Nebojše Bašića, Dragana Pavlovića i asistentkinje Milene Đorđević; grafički, tipografski i interaktivni radovi sa usmerenja vizuelne komunikacije i novi mediji profesora Boruta Vilda, Isidore Nikolić i Dorijana Kolundžije; kratke forme i animacije sa kurseva Miloša Tomića, 3D animacije sa kursa Marine Kecman i video radovi nastali u okviru kursa Video art profesora Jovana Čekića i Maje Stanković.

Studenti sa usmerenja zvuk profesora Velibora Hajdukovića, Ivana Kovačevića i Milovana Kneževića Kneza predstaviće se sa tri DJ seta, koji će početi od 22 časa, u okviru kojih će biti prezentovane i autorske kompozicije studenata treće godine.

Izložba u Galeriji 12 Hub biće otvorena do 5. jula.

Pogledajte još