VIŠE NEMA DILEME: 5 sigurnih znakova koji otkrivaju kakva je u seksu!

1. Ples je odaje

U klubu vidite devojku koja je glavna na plesnom podijumu. Njiše kukovima bolje od bilo koje trbušne plesačice. Ne ustručavajte se da joj priđete. Ako kaže DA na vaše udvaranje, ona će vam sigurno ponuditi nezaboravno veče u spavaćoj sobi.

2. Žena sa stavom

Želite odlučnu osobu kraj sebe, koja zna šta želi od života? Budite sigurni da samouverene žene i one sa čvrstim stavom imaju slobodna shvatanja i agresivnije su u krevetu od onih koje samo trepću i klimaju glavom.

3. Posmatrajte je dok jede

Način na koji žena jede može mnogo toga da kaže o njenim seksualnim apetitima. Ako uživa u svakom zalogaju, ona ne voli ništa da radi na brzinu. Takav odnos ima i prema seksu – na mušku radost!

4. Neverbalno ponašanje

Ukoliko se vrpolji, nema mira ni na trenutak, onda je to siguran znak da je nemirna i u krevetu. Ako se pak ponaša mirno i staloženo, ona definitivno voli da vodi igru koja može trajati do dugo u noć.

5. Kako se ljubi?

Način na koji vas ljubi pokazuje kakva je ljubavnica. Naučnici tvrde da poljubac ne bi trebalo da uključuje samo usne, već i korišćenje drugih delova tela. Ukoliko vas u toku poljupca istražuje rukama, ili se grudima priljubi uz vas, budite sigurni da je odlična u krevetu.

Ako želite da žena koja je vrhunska ljubavnica zauvek ostane samo vaša, pročitajte šta bi trebalo da uradite.

Izvor: Menshealth.com/Nadlanu

Pogledajte još