Horoskopski savetnik: Obucite se da zavedete!

OVAN
Jedini znak koji stil “žena u crvenom” ne smatra preteranim. Obožava “vatrenu” boju u svim njenim nijansama – ružičasta, roze, bordo…Takođe mu se dopada “grub” izgled i stvari od metala, pa se slobodno okitite privescima i narukvicama.

BIK
Ovaj zemljani znak, koji nas svake godine “uvodi” u proleće, voli miris zemlje nakon kiše, kao i zemljane, bronzane i zelenkaste tonove. Ako vaš izgled “vuče” na tropsku šumu i podseća ga na topao i mirisni zagrljaj Majke Zemlje, sigurno ćete u njemu probuditi emocije.

BLIZANCI
Ovaj strastveni ljubitelj nepredvidljivog doživljava život kao jedan veliki zabavni park i zabavlja se da bi mu prošlo vreme, praveći od života iznenađenje do iznenađenja. Ako želite da “zarobite” njegovu pažnju (i da je zadržite), vaša garederoba treba da oponaša njegov drugačiji stil. Ako ništa drugo, nikad vam neće biti dosadno u šopingu.

RAK
Poznat je kao veliki ljubitelj haljina (i pidžama!), ali ako ga odvučete daleko od njegove kuće, prilagodiće se svakoj prilici. Sve nijanse plave boje se prijatno odražavaju u njegovim vodenim očima, a blagi i nežni tonovi umiruju njegovo nemirno, promenljivo raspoloženje.

LAV
Voli sve svetle i živahne tonove. Ako ne možete sebi da priuštite nakit od višekaratnog zlata, pobrinite se da barem na garderobi ne fali zlatna nijansa. Ili čak crvena – ne zaboravite da je vatreni znak!

DEVICA
Nemojte ni da pomišljate da se pojavite ispred jedne Device u lanenim izgužvanim pantalonama – to je slika koju njegove oči ne bi podnele. Kao veliki obožavalac elegancije i minimalizma, pojavljivaće se i sam sređen onoliko koliko očekuje i od vas. Vrlo su male šanse da ga vidite nesređenog i neurednog – osim ako baš ne žuri da stigne na vaš sastanak.

VAGA
Vaga jako ceni ravnotežu u svakom vidu. Dakle, ako želite da vas zapazi, treba da budete sigurni da ste napravili pravu kombinaciju. Obratite pažnju na to da vam se kaiš slaže sa tašnom i cipelama. Pa i ako se stvari budu dobro odvijale i dođete do momenta svlačenja pred njim, isto važi i za donji veš – morate sve uklopiti! I da, izbegavajte jarke boje – preferiraju blage tonove.

ŠKORPIJA
Neka vaš izgled ne zaseni nijedna „sumnjiva“ boja, kada se spremate za izlazak sa Škorpijom. Preferirajte ozbiljnu i elegantnu crnu, i bez brige da li će vas zapaziti. Koliko god da mislite i da izgleda da ga interesuje “nakićeni” izgled, znajte da njegove oči uvek traže ono što se krije u senci.

STRELAC
Nemojte očekivati uobičajene aktivnosti kada izađete sa Strelcem, pa kada navučete farmerke, majicu i patike, spremite se da ga pratite u njegovim najneverovatnijim pohodima. Inače, i njegov stil je karakteristično prirodan. Nikada se neće pojaviti suviše pristojno obučen, osim ako to apsolutno ne zahteva prilika. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da sačuvate svoju formalnu odeću na tavanu – pa ako iskrsne neko venčanje, ne brinite, obavestiće vas.

JARAC
Za razliku od svog suseda čiji se stil može opisati rečju „freestyler“, Jarac poštuje zvaničnost i protokole. Nije čovek koji bi ignorisao detalje, ako treba da vas prati negde. Samo čekajte da vidite njegov besprekoran i za tu priliku više nego prikladan izgled! Ako vi smatrate suviše dosadnim ozbiljne haljine koje nosite na poslu, sasvim suprotno on se tome divi kao simbolu vašeg napornog rada i uspeha.

VODOLIJA
Da, možda je celo čovečanstvo prevazišlo hipi izgled – ali možda je upravo to razlog zbog kojeg Vodolija želi da oživi ovaj stil. Voli da se izdvaja i razlikuje, i biće jako srećan ako i vaš izgled bude “doprinosio” tome. Sada je vreme da se usudite da isprobate onu ekscentričnu frizuru. U njegovim očima ćete biti izuzetno zanimljivi i moderni.

RIBE
Vole jednostavan i prirodan izgled, ali tu i tamo ćete imati priliku da im se divite na izuzetno elegantnom izgledu – dovoljno je samo da se setite koliko je za njih bitno da pobegnu od stvarnosti. Ako želite da ih impresionirate svojim stilom, svaki vaš susret treba da bude drugačija predstava, a svako vaše pojavljivanje i izgled – neka druga uloga.

Prva.rs

Pogledajte još