Bizarna priča: Od narkomanke preko rijaliti zvezde do uzorne majke

Nekadašnja narkomanka i zvezda kultnog trash reality showa "Pretty Wild" može se pohvaliti da su njene prve 23 godine uistinu bile lude.

Njena majka je Andrea Arlington, bivša Playboyeva zečica, i zbog nje je od malena bila izložena opasnom stilu života. U sedmom razredu počela je uzimati Xanax i druge anti-depresive, a godinu dana kasnije prvi put je probala kokain. Na dugoj listi droge koju je koristila nalazi se amfetamin, crack, heroin i mnoga druga opojna sredstva.

Godine 2010. dobila je svoj reality show tokom kog su se Aleksis i njena sestra Tess okušale u stvaranju manekenske karijere. Shou je stalno bio na meti kritika zbog bizarnog ponašanja devojaka i njihove majke, a nedugo nakon snimanja pilot epizode Aleksis je uhapšena.

Bila je upletena u niz pljački slavnih koje je izvela sa grupom koja se nazivala "Bling Bling". Grupa od sedam mladih ljudi u razdoblju od oktobra 2008. do avgusta 2009. iz domova slavnih među kojima su bili Paul Oakenfold, Orlando Bloom, Lindsay Lohan i Paris Hilton, ukrali su preko tri miliona dolara u gotovini i mnoštvo vrednih predmeta.

Aleksis je zbog učestvovanja u pljačkama osuđena na 180 dana zatvora, tri godine uslovne kazne i morala je platiti kaznu od 600 hiljada dolara. Nakon zatvora se mesecima povlačila po sudovima i nekoliko puta završila na rehabilitaciji.

Četiri godine kasnije Aleksis živi potpuno drugačiji život. Udala se i postala majka, a svoju borbu protiv droge i povratak normalnom životu opisala je u kratkom dokumentarcu koji je o njoj snimio VICE.

index.hr

Pogledajte još