Estrada: ZAR JE ONA BILA U VEZI SA KOSMAJCEM?

Pop pevačica Marina Tadić (31) navodno je bila u vezi sa sinom odbeglog narko-bosa Dragoslava Kosmajca, Lazarom (24), koji je u ponedeljak veče uhapšen u Crnoj Gori, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, pored glumice Mirke Vasiljević, s Kosmajcem juniorom romansu je imala i Tadićeva, koja ga je pre dve godine upoznala preko jednog poznatog fudbalera s kojim je takođe bliska.

- Otkad je kročila na muzičku scenu Srbije, Marina vešto krije svoje veze, ali za Kosmajca se saznalo jer su nekoliko puta viđeni na Crnogorskom primorju. Njih je spojio zajednički prijatelj, inače fudbaler, pa su posle nekoliko izlazaka započeli romansu. Mesec dana su proveli u Budvi, gde su vreme provodili po jahtama i skrivenim plažama, dok su se u večernjim časovima provodili po klubovima. Očigledno je da Lazar voli poznate žene, budući da je 2008. godine bio u vezi s Mirkom, o čemu ste vi u Kuriru pisali, a priča se da još neke pevačice nisu ostale imune na njega - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdeći da posle raskida Tadićeva i Kosmajac nisu ostali u kontaktu.

- Njih dvoje su posle raskida pošli svako na svoju stranu i posle toga se nisu ni čuli ni videli - završava sagovornik Kurira.

Marina Tadić u toku jučerašnjeg dana nije bila raspoložena da komentariše Kosmajca, za koga je samo rekla da joj je prijatelj.
- Lazar Kosmajac je moj prijatelj, pročitala sam u novinama da je uhapšen, ne znam šta očekujete da vam kažem - rekla je kratko Marina.


Poznati momci

POVEZIVALI JE SA ŠARIĆEM, KEŽMANOM I UDOVIČIĆEM

Za Marinu je na početku karijere kružila priča da je veoma bliska s Darkom Šarićem, u čijim klubovima je nastupala. On joj je, prema navodima nekih medija, finansirao prvi CD, koji je izdao „Siti rekords“. Pored toga, njeno ime povezivali su i s bivšim fudbalerom Matejom Kežmanom, ali oni su to demantovali i otkrili da su samo bliski prijatelji koji su se jedno drugom našli u teškim situacijama. Marina je navodno bila i s proslavljenim vaterpolistom Vanjom Udovičićem, sadašnjim ministrom sporta. Oni su nekoliko puta viđeni u prestoničkim restoranima i klubovima, ali pevačica je i tu vezu demantovala, tvrdeći čak da i ne poznaje Vanju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.