Otac masovnog ubice: Moj košmar počinje kada se probudim

Piter Rodžer je televiziji Ej-Bi-Si rekao da svake noći pred spavanje razmišlja o mladim muškarcima i ženama koji su umrli, povređeni ili terorisani tokom bezumnog napada koji je izvršio njegov sin.

"To je uradio moj sin. Moj sin je prouzrokovao sav taj bol i patnju za toliko porodica", rekao je Rodžer, inače holivudski reditelj koji je radio na filmskom serijalu "Igre gladi".

Prema njegovim rečima, njegova supruga i on nikada ne bi mogli ni da pomisle da je njihov 22-godišnji sin u stanju da izvrši tako užasan zločin.

"Nikad ne bih pomislio da je ovaj momak u stanju i mrava da zgazi... Nismo ni na koji način ovo mogli da predvidimo. Ovo je američka horor priča, ili svetska horor priča. Imate nekog ko je spolja jedna stvar, a unutra nešto potpuno drugo. A vi to uopšte ne vidite", rekao je Rodžer.

Kako je rekao šerif Santa Barbare Bil Braun, Eliot je u petak uveče 23. maja u svom stanu u Isla Visti najpre nožem izbo i ubio tri neidentifikovane osobe. Potom je sa tri pištolja, ušao u svoj skupi BMW, i krenuo u kuću gde je smešteno studentsko sestrinstvo Alfa fi.

On je kucao na vrata, ali srećom niko nije otvorio. Onda je krenuo da puca na ljude koji su prolazili. Ubio je dvoje ljudi na licu mesta, i ranio još jednu osobu.

Na kraju je otišao i do lokalne radnje, gde je ubio još jednog momka. Vratio se u auto, i tokom vožnje upucao još dvoje prolaznika. Na kraju je u razmeni vatre sa policijom ranjen u kuk.

Oboje Rodžerovih roditelja pokušali su da zaustave divljanje svog sina, ali su na radiju čuli vesti i o drugim njegovim ubistvima dok su kolima jurili ka kući.

"Kada u normalnim okolnostima legnete da spavate i imate noćnu moru, onda se probudite i pomislite: 'Oh, sve je okej'. Sada, kada legnem da spavam, mogu i da imam neki lep san. Ali kada se probudim, istina o onome što se dogodilo počinje polako da mi izlazi na videlo. A, znate, istina je da mi je sin masovni ubica", rekao je Piter Rodžer.

Izvor: Blic

Pogledajte još