BIĆETE ŠOKIRANE: Ovo je 5 najvećih muških seksualnih strahova!

Upoređivanje s bivšim

Muškarci bi najviše voleli da znaju da li su na visini zadatka i jesu li bolji od vaših bivših ljubavnika. A odgovor ih plaši do te mere da su u stanju konstantno da razmišljaju o tome, a da ne prevale preko usana ovo, za njih izuzetno teško pitanje..

Ljubomora
Ono što bi svaki muškarac trebalo da zna jeste da je njegova partnerka imala život i pre njega. Ljubomora na bivše seksualne partnere vrlo je česta, ali u većini slučajeva nepotrebna i neosnovana.

Izostanak erekcije
Možda je najveći strah svih muškaraca upravo onaj
da će zakazati u ključnom trenutku. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihičke poteškoće, a u nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode.

Veličina

Večni kompleks svakog muškarca je svakako veličina polnog organa. I sama pomisao da je vaš bivši partner bio "obdareniji" mu zadaje glavobolju. Ali, možda bi neko trebalo da im kaže da veličina nije presudna. Bitniji su tehnika i trud.


Izdržljivost

Jedan od velikih muških strahova u krevetu je svakako trajanje seksualnog odnosa. Ali, dužina akcije nikako nije pokazatelj kvaliteta. Ženama su mnogo važnije druge veštine, poput zavođenja, predigre i oralnog zadovoljstva.

Pored ovih seksualnih strahova, postoje i oni strahovi koji su vezani za sam čin oralnog zadovoljavanja. Pogledajte o čemu on razmišlja tokom oralnog seksa.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još