Vreo Open Air festival za kraj leta na Beogradskoj Tvrđavi

Ovaj događaj, koji se održava 6. septembra, ima za cilj da privuče 10 000 posetilaca i započne jedno sasvim novo dešavanje u Beogradu koje će u narednim godinama na Kalemegdanu privlačiti brojne goste iz cele Srbije ali i regiona i stvoriti prepoznatljiv brend vrelog letnjeg festivala na kojem će muziku puštati poznata svetska dj imena elektro-tech i house muzike.

"Beogradu je u interesu da izgradi festival koji će se dešavati na više bina na Kalemegdanu i trajati dva ili tri dana i okupiti veliki broj umetnika, stvaralaca, performera, turista i gostiju koji bi uživali u festivalskim danima na Beogradskoj tvrđavi, a u najavi za sledeću godinu je i razvoj omladinskog turističkog kampa koji bi mogao da ugosti posetioce ovog festivala ali i svih ostalih događaja i time upotpuni turističku ponudu prestonice" ističu organizatori iz Jungle Tribe.

Na Kalemegdan će biti prenet duh egzotičnih svetskih destinacija pa će tako posetioci imati prilike da konzumiraju čuvene ˝bucket-e˝, ili kofice, u koje se pored alkoholnih pića po pristupačnim cenama dobijaju i energetska pića, voćni sokovi, gazirani napitci i mešanjem svih sastojaka odlični kokteli. Ove kofice su izgradile jedan od najvećih festivalskih brendova na Tajlandu, Full Moon party, kada na ostrvu Koh Phangan, za večeri punog meseca dolazi preko 30.000 posetilaca koji na plaži u pesku zajedno dočekuju izlazak sunca. Za naredne godine organizatori Tropical Inn-a najavljuju i pravljenje mini plaže na samom festivalu, tropskog bara, fresh fruit koktela... Ove godine će posetioci moći da uživaju u atraktivnim, kostimiranim igračicama koje su karakteristične za Ibicu, prskalicama, vodenim balonima, da se osveže u tropskom baru i đuskaju uz najkvalitetniju house muziku na fantastičnoj lokaciji.

Organizatori pozivaju sve posetioce da budu maštoviti i obuku svoju tropsku ˝uniformu˝. Devojke se pozivaju da uskoče u šarene bikinije, Miami Heat, podvežu majice, i obuku svoje kratke teksas šorceve. Momci se pozivaju da iz plakara izvade svoje havajske košulje, konsultuju se sa Nik Sloterom za dress code, slamene šešire i stave naočare za sunce! U takvoj atmosferi sve će biti vrelo za kraj leta na Kalemegdanu!

Karte su puštene u prodaju po promo cenama u ograničenoj količini i mogu se naći na www.eventim.rs, a u sklopu Tropical Inn kampanje najavljuju se brojne promo žurke po beogradskim klubovima, organizovanje photo shootinga sa pomenutim dress kodom, promocije na Adi Ciganliji, bazenima itd. na kojima će moći da se osvoje pozivnice za ovaj događaj. Takođe, Beogradska tvrđava i Grad Beograd najavljuju da će kroz svoje aktivacije nagraditi određeni broj mladih ljudi i pokloniti im ulaznice za Tropical Inn.

Više informacija o ovom događaju moći ćete da nađete na stranici:
Tropical Inn

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.