RASKID BEZ MILOSTI: Tri znaka da će ona otići sa drugim

1. Manjak kvalitetne komunikacije
Žene vole da pričaju. Ukoliko im ne posvećujete dovoljno pažnje i nemate vremena za razgovor sa njom, ona će se najpre povući u sebe, a onda “vrteti” po glavi razne filmove koji su doveli do “neprijatne tišine”. Malo po malo, vaša veza će doći do kritične tačke koja neminovno vodi ka raskidu.
REŠENJE: Svaki put kad vaša draga želi da razgovarate, odvojite vreme za nju.
Pročitajte još i kojih pet stvari ubijaju svaku vezu!

2. Nerešeni konflikti
Danas ste se posvađali oko ručka, juče oko izlaska, a pre nekoliko dana zbog familije. Ona rasprava oko izbora destinacije za godišnji odmor još nije doživela rasplet? Možda niste svesni, ali rizikujete da vam jednog dana samo kaže: “Ti i ja od danas nismo zajedno!”
REŠENJE: Različiti pogledi na iste stvari i situacije su normalni. Kad ukrstite stavove, potrudite se da pronađete zajedničko rešenje. Tako problemi neće biti nagomilani, a samim tim neće ni postojati rizik da vas ostavi.

3. Nedostatak pažnje
Žene vole da budu mažene i pažene, vole da osete bliskost sa partnerom. Ukoliko ignorišete ove njihove potrebe, potražiće ih na drugom mestu.
REŠENJE: Zagrljaj pre odlaska na posao, držanje za ruku dok šetate, pripremljen doručak dok se ona još razvlači po krevetu, sladak SMS koji ćete joj poslati u toku dana... Sve su to sitnice koje ženama pokazuju da im značite i da vam je stalo do njih. Potrudite se, nije teško!

Huffingtonpost.com/Nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.