FGL Summer: Turnir League of Legends u TC Stadionu

Igrači će se takmičiti u igri League of Legends po principu single elimination mečeva sve do polufinala gde će se igrati best of 3, odnosno finala gde će pobednika odlučivati best of 5.

Predviđeno je ušestvuju 32 ekipe, za učesnike neće postojati starosno ograničenje i prijava po članu ekipe će iznositi 500 dinara (novac za prijave se donosi na dan otvaranja turnira, 11. jula). Za sve takmičare će biti obezbeđeni svi uslovi za igru - hardverska oprema, hrana i osveženje.

Igrači ce boriti za novčane nagrade koje će zavisiti od broja prijavljenih ekipa kao i za LoL tournament kodove i to:

1. mesto: 3200 RP & Triumphant Ryze skin za svakog igrača
2. mesto: 2400 RP po igraču
3. mesto: 1600 RP po igraču
4. mesto: 800 RP po igraču

Takmičenje će se održati na EUNE serveru, ali ukoliko igrač nema nalog na tom serveru biće mu obezbeđen isti od strane organizacije.

Prijave za učešće su otvorene na sajtu fglsummer.fonis.rs i trajaće sve do 3. jula. Igrači koji nemaju ekipu mogu takođe da se prijave na sajtu i organizacioni tim će od njih napraviti ekipu.

Celo takmičenje će biti ispračeno na twitch.tv streamu uz amaterske komentatore. Takođe, na istom streamu 9. jula će biti održano i izvlačenje parova za prvu rundu takmičenja.

Više informacija o turniru mogu se naći na njihovoj Facebook stranici na kojoj ih takođe možete pitati bilo šta što vas zanima u vezi FGL-a - https://www.facebook.com/fglbelgrade

Pogledajte još