ZAČINITE VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT: 8 rečenica koje će ga izludeti!

1. Želim te!

Mnogo puta ste ga videli nagog, ali nije zgoreg da ga podsetite na to da ima savršena leđa, ili opasne trbušnjake. Svakom muškarcu će to prijati i želeće vas još više.

2. Imaš “ubitačnu” zadnjicu!

Radite na njegovom samopouzdanju, jer to će mu dati i vetar u leđa, pa će u seksu biti mnogo darežljiviji I spremniji za avanture. Pohvalite njegovu zadnjicu, to im je na vrhu liste “najbitnijih” delova tela.

3. Tvoje telo je savršeno!

Ne znate na koji deo njegovog tela biste se fokusirali u pohvalama? Stvar je vrlo jednostavna, pohvalite mu celo telo i rasplamsajte strast.

4, Ispričajte mu svoje skrivene želje!

Želite da vaš partner ispuni vaše skrivene želje? To mu i recite. Ispričajte mu vaše najdublje fantazije. To će sigurno uticati na njega, i začiniti vaš seksualni život.

5. Pohvalite njegov polni organ!

Oprezno sa davanjem komplimenata njegovoj muškosti, pogotovu ako rešite da njegovom polnom organu date neki smešan nadimak. Jednostavno, recite koliko vam prija, ali obavezno pohvalite njegovu veličinu, i tehniku.


6. Radi mi šta želiš!

Recite mu ovako nešto samo ako to zaista mislite i ako imate potpuno poverenje u svog partnera. Ovo će vašem muškarcu dati zeleno svetlo da otvori svoje tajne seksualne apetite, a vi ćete se naći u njihovom centru.

7. Imam kondom!

Zvuči vrlo jednostavno, ali ova rečenica bi mogla i te kako da probudi njegove seksualne apetite. Ovakva izjava pokazuje da žena ima odgovornost za svoje seksualno zdravlje.

8. Volim kada si u meni!

Stavite mu do znanja kako uživate u njemu, kako vam ne treba bolji i “obdareniji” ljubavnik. Vatromet je zagarantovan.

Sada kada znate kako da ga izludite, predstavljamo vam listu najneobičnijih seksualnih običaja širom sveta.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još