Zašto je gej portal izdao uverenje Vladu Georgievu da je heteroseksualac?

Vlado Georgiev je u subotu održao koncert u Nišu, nakon kog ga je jedna Nišlijka pitala da li je gej.

Svoj odgovor na to pitanje objavio je na Tviter profilu: "Startovala me izvesna glupača, inače teniserka iz Niš s pitanjem: "Da li sam gej"?! Seljanko, nađi nekoga da te malo džarne! Pu, je**em ti budale", napisao je Georgiev.

Odmah je usledila reakcija iz GayEcho Web Portala. Oni su mu izdali uverenje da je heteroseksualac.

- Njegova seksualna orijentacija je u više navrata budila interes javnosti, ali nikada do sada reakcija nije bila ovako burna. Kako ne bi i ubuduće ispadao ovakav nevaspitani seljak, GayEcho Web Portal je odlučio da mu pomogne i dodeli Uverenje o heteroseksualnosti, koje može da pokazuje kad mu se postave ovakva, za njega očigledno škakljiva pitanja. Nadamo se da će izdavanje ovog Uverenje o heteroseksualnosti zaustaviti spekulacije o njegovoj seksualnosti i da će njegovoj napaćenoj duši najzad doneti mir.

Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti kao i građane i građanke Republike Srbije koje muči slična muka, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uverenje o heteroseksualnosti.", poručuju u GayEcho Web Portalu.

Do sada ovo uverenje je izdato Milanu Stankoviću, Dejanu Milićeviću, Aleksi Jeliću, Danijelu Alibabiću, dok je Mariji Šerifović "zbog nepoštovanja pravila i standarda koje ovo Uverenje propisuje isto oduzeto".

24sata

Pogledajte još