TOP 5 FRAJERA ZA IZBEGAVANJE: Od ovih muškaraca bežite glavom bez obzira!

1. Besposličari

Problem se može javiti zbog vašeg posla ili hobija, koji vam ne ostavljaju na raspolaganju da ceo dan sedite s njim po kafićima. Ako se ipak zaljubite u ovakvog tipa, moramo vas podsetiti da svaki dan morate imati određen izgled za njega i njegovo okruženje. Solarijum vam postaje druga spavaća soba, frizer vam redovno mora ispravljati kosu, a manikir i pedikir su obavezni.

2. Gadljivi

Ako niste savršenog izgleda, a to nikako ne valja, on neće da ćuti, već će vam nabijati komplekse na svakom koraku. Njima se gadi celulit, višak kilograma i tako u nedogled. Imaće zamerke na vašu kosu, garderobu… I nije bitno što oni ne izgledaju savršeno. Njima je najvažnije davas napune kompleksima. A koja žena bi pristala na tako nešto?

3. Zauzeti

U startu ne znate da je zauzet, svidi vam se i vi se upustite u priču s njim koja, mic po mic, preraste u vezu. Kada nekim putevima istina dođe do vas, on će vam servirati priču kako je s njom iz ovih ili onih razloga, ali je ne voli. Sve se kompikuje, ali ostaje to da njemu ne treba da verujete, i ponajmanje ne vredi biti s njim u vezi jer, ponavljamo, on svoju prvu devojku nikada neće ostaviti.

4. Sveznalice

Oni jednostavno sve znaju, u sve se razumeju, ali zato nemaju ni dinara. Neće da radi za tamo neku mizernu platu, nego će radije prosipati uvek i svuda svoju pamet. Oni vas uhvate u zamku pričama o umetnosti, ali vrlo brzo otkrivaju svoje pravo lice.

5. Frajeri

Oni u stvari nisu frajeri, već bi to želeli da budu. Sve što rade, rade pogrešno i, naravno, vas krive za svoje neuspehe. Takvi muškarci misle da je super imati devojku manekenske građe koja je, usput, i vrlo inteligenta, ali obično nisu u stanju da pariraju svojim partnerkama, pa se osećaju manje vrednim i vrlo brzo takva veza srlja u propast.

Ovih pet vrsta muškaraca bi trebalo izbegavati, ali ako ste u vezi s muškarcem koji vas zaslužuje, ovo je nekoliko načina da ga motivišete.

Izvor: Večernji.hr