Danju berbernica, noću striptiz klub!

Tajni agenti Metropoliten istražnog biroa su sproveli opsežnu, višemesečnu istragu berbernice „Super Fades“ pre nego što su izvršili raciju u nedelju ujutru, prenosi Huffington Post.

Poručnik Mike Gibson je rekao da su agenti posećivali berbernicu danju i da su videli kako svake subote uveče postaje striptiz klub.

„Svake subote uveče bi služili alkohol i imali bi striptizete. I ne govorim o striptizetama čiji je rad zakonski regulisan, već o striptizetama koje su se kompletno skidale gole“, rekao je Gibson.

U berbernici je bila instalirana i striptiz šipka.

„To je bio deo opreme koji je bio tamo sve vreme, pa čak i danju dok je objekat funkcionisao kao berbernica“, rekao je poručnik Gibson.

Rano u nedelju ujutru, agenti su naručili ilegalnu votku u vrednosti od 20 dolara pre nego što su otkrili da jedna od igračica ima samo 17 godina.

„Dok smo sprovodili istragu, identifikovali smo da je jedna od igračica bila maloletnica i to je dovelo do ubrzanja istrage“, dodao je Gibson.

Derrick Price (43), vlasnik berebernice i striptiz kluba „Super Fades“, je uhapšen i optužen za nedozvoljenu golotinju, uključivanje lica ispod 18 godina u zabavu za odrasle, rad objekta bez validne dozvole, kao i za posedovanje alkohola bez dozvole sa namerom prodaje.

17-godišnja devojka, koja je navodno radila kao striptizeta, je takođe uhapšena. Poručnik Gibson je izjavio da je striptiz šipka u međuvremenu uklonjena.

Izvor: Huffington Post

Pogledajte još