Svetsko prvenstvo u seksu: Najpromiskuitetniji Švajcarci, najizdržljiviji...

Oko 55 odsto ljudi je imalo između 1 i 8 seksualnih partnera, a tu "pobedu" odnose Japanci jer gotovo polovina je imala 8 ili manje partnera.

26 odsto Švajcaraca je imalo seksualne odnose sa 20 ili više partnera, 25 odsto Grka isto toliko, dok je toliko partnera imalo jedan od pet Engleza. Engleska i Grčka su tako obeleženi kao zemlje u kojima narod uživa najzadovoljavajući seksualni život. Nasuprot tim podacima, Čileanci su najmanje zadovoljni.

Kad je u pitanju izdržljivost, pobedu odnose Brazilci jer trećina njih uživa u seksu koji prosečno traje duže od 45 minuta. I Francuzi odnose pobedu na jednom području: oni su narod koji najviše vara. Njih čak 75 odsto priznalo je da su varali svoje partnere. Belgijanci i Australijanci varaju najmanje. Ili barem najmanje priznaju.

Ispitivalo se i koliko koji narod glumi tokom seksa. Većina ispitanika priznala je da su barem jednom u životu odglumili zadovoljstvo u krevetu. Stanovnici zemalja Latinske Amerike prednjače. "Kolovođe" su Kolumbijci s visokih 70 odsto, a slede ih Čileanci i Brazilci. Portugalci i Grci najmanje glume.

Istovremeno, jako samouvereni su Brazilci koji uz Italijane i Grke, imaju najviše samopouzdanja i tvrde da su pravi umetnici u seksu. Manje od polovine Engleza za sebe je reklo da su dobri ili prosečni seksualni partneri.

Dobra vest je da je 79 odsto svetske populacije zadovoljno sa svojim seksualnim životom, a Englezi i Grci su ovde na pobedničkom postolju. Treće mesto "zauzeli su" Japanci.

Nakon ovih statistika, možda će vam biti interesantno da čujete neke neobične seksualne izraze sa kojima se do sada sigurno niste susretali.

Izvor:Večernji.hr

Pogledajte još