Ovo su greške koje pravite kada tražite "pravog"!

1.Bližite se "isteku roka"

Mislimo na rok koji mnoge žene sebi određuju za „sređivanje“ svog života. Recimo, odluka da ćete se udati do 18. godine, a roditi decu do 25. Samo što sada imate 25, a niste ni blizu upoznavanja momka koji će vas oboriti s nogu. Počinjete da paničite i impulsivno grabite prvog muškarca koji vam dolazi u susret. To nije rešenje. Ne pristajte na kompromise. Opustite se i onaj pravi će doći.

2. Usamljeni ste

Vaši prijatelji provode vikende sa svojim partnerima, koleginice razmenjuju priče o romantičnim gestovima kojima su ih njihovi partneri iznenadili prethodne večeri. Samo vi nemate šta da ispričate. Ponekad imate osećaj da su svi na svetu srećni, a da ste vi jedina usamljena. U takvim trenucima može da vam se dogodi da donesete odluke koje nisu baš idealne, recimo da pristanete da izađete sa nekim samo da biste popunili petak veče. Pogrešno, niste vi mašina da radite na dugme.

3. Dopada vam se ono što on predstavlja

Veza sa nekim, zasnovana samo na tome šta on predstavlja ili šta može da vam pruži, prilično je nestabilan temelj. Slično je kada mnoge žene biraju momka zato što deluje „sigurno“. One su ubeđene da je on porodičan čovek, ili da ih nikada neće prevariti, ili da će moći da izdržava porodicu. Iako su ovo sjajni kvaliteti, da li je to dovoljna dobra osnova na kojoj treba da se gradi veza?

4. On se sviđa svima- zato se sviđa i vama

Taj dečko bio je „savršen“ kada ste ga upoznali . Ali kada ste se ponovo sreli, shvatili ste da to ipak nije ono pravo. Ipak pristajtete da se viđate s njim, jer vas je poneo trenutak pri prvom susretu. Stop! Imajte malo više vere u sebe, i ne pristajte na nešto što je trenutno bilo dobro. Mislite na budućnost.
U potrazi sa onim "pravim", pročitajte i kakve muškarce biste trebali da izbegavate.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Pogledajte još