Same ste? Saznajte kom tipu žena pripadate!

1. Princeza koja je izgubila osećaj za vreme
Previše ste romantični, ne želite da budete sa bilo kim, čekate svog princa na belom konju, ali on nikako da se pojavi?
REŠENJE: Budite otvorenije za nova poznanstva, život nije bajka i sigurno ne želite da vam godine i godine prođu u iščekivanju princa. Život je surov, najčešće dođe samo konj...
Predugo si sama? Saznaj gde grešiš!

2. Zaljubljena u bivšeg
Ovakva žena odaje utisak da uživa u samoći i da je nezainteresovana za sve muškarce oko sebe. Ali, u dubini duše tiho pati za bivšim dečkom kojem ne može da pronađe dostojnu zamenu.
REŠENJE: Prebolite ga već jednom! Možda je bio “najbolji i najlepši na svetu”, ali sigurno nije jedini. Pogledajte malo bolje oko sebe, sigurno postoji muškarac koji zaslužuje vašu pažnju.
Muzika za njegove uši: Pet rečenica koje svaki muškarac želi da čuje!

3. Flertuje sa svima čekajući pravog
Ovakav tip žena ima u svakom trenutku buljuk muškaraca oko sebe, flertuje i zavodi, ali ne želi da se skrasi jer shvata da nijedan od kandidata nije “onaj pravi”. Devojke koje pripadaju ovoj grupi veruju da će se zaljubiti na prvi pogled i da će taj muškarac biti njihov izbor za ceo život.
REŠENJE:
Ako ste već odlučile da flertujete sa nekim, dajte mu šansu da pokaže da li je dobar za dugoročnu vezu. Ništa lakše nego da raskinete ako ne bude na “visini zadatka”.
Nauči kako da stvarno uživaš kad si bez partnera!

4. “Brak nije moja šoljica čaja”
Iako muškarci misle da sve devojke pošto-poto žele da se udaju, postoje one koje ne žele da stanu na “ludi kamen”. Životni ciljevi ovakvih devojaka su usmereni na karijeru, zarađivanje velikih količina novca, dobrotvorni rad, a kad je ljubav u pitanju smatraju da bi trebalo da budu u vezi sa nekim samo dok postoji strast. Ove žene vole slobodu više od bilo čega na svetu i to se ne ustručavaju da priznaju. Pošteno.
REŠENJE: Živite punim plućima, baš vas briga šta će svet da kaže!
Top 10 lekcija koje naučimo posle raskida!

5. “Ne pada mi na pamet da rađam decu”
Ovakve žene obožavaju decu i kao devojčice su maštale da postanu majke, ali su u međuvremenu promenile mišljenje. Gledajući trudnice oko sebe, shvatile su da ne žele da prolaze kroz “devet meseci mučenja”, da im ne pada na pamet da menjaju pelene, spremaju kašice i trčkaraju kod pedijatra svaki put kad beba kine. A kao za baksuz, uvek naleću na muškarce koji žele veliku porodicu sa puno dece...
REŠENJE:
Pronađite muškarca koji ima iste životne ciljeve kao i vi. U startu recite da ne želite da rađate decu. Možda se čovek vašeg života već ostvario kao roditelj? Tako dobijate “ol inkluziv” ljubav – i partnera, i potomstvo, a ne morate da odstupate od svojih želja.
Naučite kako da pobedite strah od samoće!

Izvor: TOI/Nadlanu

Pogledajte još