Uspavali je da bi je operisali, a onda se dogodilo čudo!

Rebeka Oldham je primljena u bolnicu sa ozbiljnim bolovima zbog abdominalnih grčeva.
U novembru prošle godine primljena je Midlmor bolnicu u Manukau Sitiju na Novom Zelandu kako bi operisala jajnike.

Hirurzi su se šokirali kada su unutar nje našli zdravu bebu. Probudili su je i rekli joj da će izvršiti carski rez umesto operacije jajnika.

Rebeka i njen partner, Džejm Tajpen, već imaju ćerku Hejli, koja je bila stara 20 meseci kada se
rodio mali Džejms.

Pogledajte kako izgleda bebin životni put u maminom stomaku!

- Baš mi je drago što su me probudili i rekli mi da ću imati još jedno dete. Čak i ako je bilo na kratko, bolje što su tako uradili nego da su me samo probudili i dali mi bebu – kaže Rebeka.

Fenomen iznenadnog porođaja

Prema studijama, fenomen iznenadnog porođaja nije toliko redak kao što se čini. Statistički gledano, jedna od 600 majki nije svesna da je trudna dok se ne porodi. Ovo se najčešće dešava prezauzetim ženama, onima koje su gojazne od ranije i onima koje ulaze u menopauzu.
Mladim zauzetim ženama i ženama u menopauzi to se dešava najčešće zbog toga što one ne očekuju da zatrudne, pa ni ne prate znakove.

Pored toga, krvarenje tokom trudnoće je uobičajeno, naročito tokom prvih nekoliko meseci, pa žena može misliti da i dalje ima menstruaciju.

- Taman sam se borila sa činjenicom da nećemo moći da imamo još dece zbog mojih problema sa jajnicima i sad odjednom imamo sina – rekla je ona.

Lep događaj desio se i u Srbiji. Žena je posle 27 operacija tumora rodila živu i zdravu bebu!

Blic žena

Pogledajte još