Horoskop otkriva: Šta muškarci žele ovog meseca?

Ovan
On čezne za vremenom samo za vas dvoje, pa zato organizujte nekoliko večeri kod kuće. Skuvajte mu ukusnu večeru, a onda ga zavedite u velikom stilu, kako biste mu pokazali koliko vam znači.

Bik
Mada je inače otvoren, ovog meseca će biti u super društvenom fazonu. Organizujte večernji izlazak sa njegovim ortacima i obiđite novo popularno mesto, doterani da budete primećeni.

Blizanci
Njegov posao iziskuje potpunu posvećenost, zato mu pružite podršku. On će velikodušno nagraditi vaše ohrabrenje.

Rak
On je u raspoloženju za promene. Proširite vidike odlaskom na put kolima. Zajedničko istraživanje novih gradova ili delova vašeg grada biće sjajan način za zbližavanje.

Lav
On se oseća super seksi ovih dana, zato mu otkrijte neke nove poteze i ostavite ga bez daha. Pred vama je vruć mesec!

Devica
U narednom periodu, vaše potrebe će mu biti na prvom mestu, pa zato uživajte u pažnji i podelite najintimnija osećanja sa njim u spavaćoj sobi i van nje.

Vaga
Zahvaljujući ogromnom stresu sa kojim se on bori, može da se desi da kod kuće bude pomalo trom. Organizujte posetu muzeju ili planirajte piknik i pomozite mu da sagleda stvari iz nove perspektive.

Škorpija
Avanture ga zovu. Željan uzbuđenja, biće pun adrenalina (i snažnog libida). Isprobajte se u ludoj zajedničkoj vožnji biciklama.

Strelac
Porodica i kvalitetno vreme kod kuće su na vrhu njegove liste prioriteta. Kupite nekoliko novih sveća i par mekih prekrivača, pa uživajte zajedno u krevetu veći deo dana.

Jarac
Druženje sa njegovim prijateljima i otkrivanje momcima vaše blesave strane zacementiraće vaše mesto u njegovom srcu. Zabavite se!

Vodolija
On je u kreativnoj zoni, pa zato pogledajte zajedno neki novi film ili idite na koncert. Uz dobar obrok i sjajan seks u završnici, biće to njegov dan iz snova.

Ribe
On je pun energije i želi da podeli sa vama nova iskustva. Planirajte zajednički odlazak na muzički festival ovog meseca i izludujte se uz nove bendove.

24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.