Koliki se deo života potroši na gluposti?

Žena će za ceo život imati sat i po orgazma, a muškarac čak devet sati. Takođe, Asocijacija medija Srbije pokazala je da na listanje štampe prosečan građanin Srbije potroši čak 49 minuta dnevno ili čak 983 675 minuta u životu.

Zahvaljujući raznim naučnim istraživanjima moguće je izračunati koliki deo života prosečan čovek troši na neke aktivnosti. Tako je na primer izveden zaključak da se u spavanju provede čak 26 godina…

Na poslu provedemo 11,5 godina. Žene ispred TV-a sede čak 13, a muškarci 10 godina. Provodeći vreme na internetu žena će utrošiti 4,5 godina. Muškarci internet vole više, pa će “surfujući” provesti 6 godina.

Prosečna Sprkinja će jesti čak 4 i po godine, dok će muškarci jesti pola godine manje. To će ih odvesti do toaleta, gde će žene biti šest meseci a muškarci čak 3 godine.

Udata žena će na spremanje kuće potrošiti 5,5 godina – čak 3 godine samo za ručak. Za volanom ćemo provesti tri, a čekanju na red dve godine.

Pet meseci čekamo da nam se neko javi na telefon, a 4 godine telefonirajući na poslu. Doterujući se muškarci provedu 46, a žene 135 dana u životu. Na puš-pauzi smo 160 dana svog života.

I najporažavajući podatak – na kukanje o problemima i svađu čovek potroši pet meseci, a na smeh “ode” samo 3 i po meseca života.

savremena.me

Pogledajte još