EXIT – Požuri da ne ostaneš bez karte!

Najbolji evropski festival svoje kapije otvara sledećeg četvrtka, 10. jula u 19h, a sinoć do ponoći rasprodate su ulaznice po najpovoljnijim cenama nakon velikih gužvi koje su na prodajnim mestima EXITa trajale prethodnih dana.
Rekordno interesovanje preti da će do festivala ulaznice za određene dane EXIT festivala biti rasprodate, te pozivamo sve ljubitelje dobrog provoda da požure i obezbede svoje učešće u avanturi na vreme!

Cena ulaznice za EXIT sada iznosi 6.990 dinara, a za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 7.990 dinara, dok su dnevne ulaznice dostupne po ceni od 2.990 din. Ova ponuda važi do srede, 9. jula u ponoć, nakon čega će ulaznice, ako se u međuvremenu ne rasprodaju, moći da se kupe isključivo na ulazima za EXIT festival, i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT, 16.980 dinara za EXIT AVANTURU, dok će 3.300 dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Pripreme za EXIT avanturu uveliko su u toku, počela je izgradnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i na plaži Jaz, postavljaju se bine, izvođači su na turnejama, posetioci iz Indije nabavili su svoje vize, devojke već danima planiraju koje odevne kombinacije će nositi koji dan, kupljeni su šeširi, kupaći kostimi, papuče i sunčane naočare…

Ukoliko se dosađuješ kod kuće, učiš za najdosadniji ispit na svetu, sediš na poslu ispred računara i odbrojavaš dane do odmora, samo se seti – EXIT AVANTURA počinje za manje od nedelju dana! Oni dani u godini kada je dozvoljeno biti drugačiji, slobodniji i otvoreniji, oni dani u godini kad je dozvoljeno biti – ono što jesi, počinju tu, iza ugla. Čuješ li sat koji otkucava?

Cene ulaznica do 9. jula u ponoć:
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 7.990 din
EXIT: 6.990 din
EXIT jednodnevne: 2.990 din
SEA DANCE: 3.390 din

Više informacija o programu EXIT avanture, prodajnim mestima i svemu onome što nas očekuje na festivalima EXIT i SEA DANCE na www.exitfest.org.